Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

9 Günlük Kurban Bayramı tatilinde Fethiye'ye gelen turistler, Ölüdeniz'de mavi ile yeşilin buluştuğu koyları günübirlik tur tekneleriyle gezmeyi tercih ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunun Dünyaca ünlü Ölüdeniz’de bulunan günü birlik tur tekneleri konuklarına Mavi Mağara, Kelebekler Vadisi, ST. Nicolas Adası, Akvaryum Koyu, Soğuk Su Koyu, Deve Plajı’nın eşsiz güzellikteki doğasını görme ve turkuaz koylarda yüzme şansı tanıyor. Tekneler uygun fiyatlarla ziyaretçileri koylara götürerek buralarda mola veriyor. Ziyaretçiler, akşama kadar mavi ile yeşilin buluştuğu koyları geziyor, buralarda denize giriyor ve güneşleniyor.

 S.S Belcekız Ölüdeniz Deniz Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Volkan Kireşçi, “Ölüdeniz sezon başlangıcında turizm biraz yavaş gidiyordu ama şükürler olsun ki bayramda işlerimiz yoğunlaştı. Hepimiz kazanıyoruz çok şükür. Şuan ülkemizde her şey normal umutluyuz. Daha sonra yurt dışındaki misafirlerimiz ve gruplarımız gelecekler. Bu şekilde sezon aşırı şekilde yoğun değil ama standart devam edecektir. Kimse umudunu kaybetmesin” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, Ölüdeniz günübirlik tekne turları ile kristal berraklığına sahip olan bir denizde ve yeşil tonların hâkimiyetinde bulunan farklı doğal bölgelerde sakin bir gün geçirmek isteyen tatilcilerin mağdur olmamaları için bir gün önceden rezervasyon yaptırmalarını gerektiğini ifade etti.  

 

Tatilcilerin tercihi günübirlik turlar oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN