Soydemir, 'Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nde esnafa büyük ayrıcalık'

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, esnafa yeni bir müjde verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Esnafa %30 indirim uygulanacağını söyleyen Soydemir, yaptığı açıklamada, “Özel Lokman Esnaf Hastanesi esnaflarımıza büyük bir ayrıcalık tanındı. Esnaflarımız 1 Ağustos 2023 itibariyle sağlık hizmetlerinden % 30 indirimle yararlanacaklar” dedi.

Fethiye esnafı sağlık ihtiyaçları için Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne başvurularında belli bir indirim hakkına sahip olacak. Mevcut indirim oranları hastane yönetimi tarafından daha da arttırılarak 1 Ağustos 2023 itibarıyla sağlık hizmetlerinden %30 indirimle yararlanacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, aynı zamanda Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soydemir, şunları söyledi: “Esnafımız, sağlık ihtiyaçları için Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne başvurularında belli bir indirim hakkına sahipken, mevcut indirim oranları hastane yönetimi tarafından daha da arttırılarak 1 ağustos 2023 itibarıyla sağlık hizmetlerinden %30 indirimle yararlanacaklar.

Çalışma hayatımızda ilke edinemediğimiz konuların bir tanesi de esnafımıza çok yönlü destek verebilmektir. Bunlardan bir tanesi; hastanemiz alımlarının büyük bir çoğunluğunu Fethiye esnaflarımızdan temin etmekte olup 2022 yılında Fethiye esnafından yapmış olduğumuz alışveriş tutarı 35 milyondur. Ayrıca alış-veriş desteklerimizin yanı sıra hastanemizden aldıkları sağlık hizmetlerinden indirimli yararlandırarak esnafımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz.” Diyerek açıklamalarına şöyle devam etti:

Esnafımıza %30 özel indirim 
“Esnafımızın, esnaf Hastanesi’nden almış oldukları sağlık hizmetlerinde mevcut bir indirim oranı vardı. Almış olduğumuz kararla bu indirim oranı üzerinde bazı güncellemeler yaptık. Hali hazırdaki indirim oranını %30’a çıkardık. Esnaflarımız hastanemize başvurularında muayene, röntgen, tomografi, MR, laboratuvar kısaca poliklinik hizmetlerimizden &30 indirim oranıyla yararlanacaktır. 1 ağustos 2023 tarihi itibariyle odamıza kayıtlı tüm üyeler, hastanemizden aldıkları sağlık hizmetinden esnaf olmayanlara göre net %30 özel indirimli yararlanabilecekler.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN