SEYDİKEMER BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda Seydikemer Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulaması, meclis üyelerine ve katılımcılara tanıtıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KURUMSAL MOBİL UYGULAMASI TANITILDI

Seydikemer Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün başkanlığında Belediye Toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. Toplantıda 1 ek gündem ve 2 gündem maddesi olmak üzere 3 madde görüşülüp karara bağlandı.
Toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür V. Hasan Çetin, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün talimatı doğrultusunda hayata geçirilen Seydikemer Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulaması ile ilgili bilgilendirici sunum yaptı.
Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür V. Hasan Çetin; “Belediyemizin yaptığı tüm hizmetleri bu programda bulabileceksiniz. Seydikemer Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulamasını Apple Store ve Google Play Store'den ücretsiz indirilebiliyoruz” diyerek Sinevizyon eşliğinde Belediyenin Mobil Uygulamasını tanıttı. Tek tek Mobil Uygulamanın kullanımını, sağladığı kolaylıkları, içeriklerini anlatan Çetin; “Herkesin elinde cep telefonu var. Belediye ile ilgili istediği hizmete ulaşılabilecek. Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir ama uygulamayı kullanarak süreç içerisinde gidereceğiz” dedi. 
Uygulamayı indirerek online şekilde yapabileceğiniz işlemlerin bazıları şu şekilde:
•    İstek Öneri bölümünden mobil uygulamayı kullanarak talep gönderebilirsiniz.
•    Belediye'nin güncel haber, etkinlik, duyuru, ihale ilanları ve cenaze duyuruları gibi içeriklerine erişebilirsiniz.
•    E-Belediye bölümünden borç sorgulaması yapabilir, online işlemlerden borcunuzu ödeyebilirsiniz.
•    Nöbetçi Eczanelerin bilgilerini öğrenebilirsiniz.
•    Galeriyi kullanarak ilçedeki tarihi turistlik yerlerle ilgili bilgiler edinebilirsiniz.
•    İş yeri açmak için ve Evlilik için gerekli belgelere mobil uygulamamızdan erişebilirsiniz.

Sunumun ardından konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Akıllı telefonu olan herkes bu bilgilerden faydalanabilir” dedi.
Seydikemer Belediyesi Kurumsal Mobil Uygulaması tanıtım sunumunun ardından gündem maddeleri görüşüldü. 2 gündem maddesi oy birliği ile kabul edilirken ek gündem maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN