Özkan, '10 liralık masraf edip 7 liraya satıyoruz'

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar. Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Emekli ve çalışan çiftçiler, hem çalışan gözüktükleri için hem de Ziraat Odasına kayıtlı oldukları için emeklilere verilecek olan 5000 lira ikramiyeden yararlanamıyorlar.

Fethiye Cuma Pazarı esnafı Ahmet Özkan, çiftçinin sürekli zarar ettiğini ve ikramiye ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı. Özkan yaptığı açıklamada “Çiftçinin ve köylünün bir hakkı hukuku kalmadı. O verecekleri 5000 liraya çok ihtiyaçları varsa kendileri kullansınlar. O 5000 lira yetmezse kendi maaşımızdan da verebiliriz. Ben 7500 lira maaş alıyorum geçinemiyorum. Adam yüz binlerce lira maaş alıyor ama geçinmeye çalışan bizler oluyoruz. Ben kendim üretiyorum, 10 liralık masraf edip 7 liraya satıyoruz ve ziraat odasına kayıtlıyız diye ikramiye alamıyoruz. Pazarcı arkadaşlarımla durumumuz hepimizin aynı. Şükretmeye, sağlığımıza duacı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN