Likya İş İnsanları Derneği'nden kahvaltı programı

Likya İş İnsanları Derneği (LİDER) tarafından Tamarind Restautant&Bar'da kahvaltı programı düzenlendi. Programa yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür eden dernek başkan Volkan Büber, derneğin siyaset üstü bir kuruluş olduğunun altını çizdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de bölgenin ve ilçenin tanıtımından ticaretin gelişmesine, tarım ve hayvancılıktan sosyal projeler üretilmesine kadar pek çok yararlı çalışmalar yapabilmek için Fethiye’nin seçkin iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu kısa adı LİİDER olan Likya İş İnsanları Derneği tarafından kahvaltı programı düzenlendi. Tamarind Restaurant&Bar’da (Ece Saray Marina) düzenlenen programa dernek üyeleri katılım sağlandı. 

“Derneğimiz siyaset üstü bir kuruluştur”

Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı programında açıklama yapan LİİDER Başkanı Volkan Büber, “Ocak ayında yaptığımız genel kurul sonrasında şuanda düzenlemiş olduğumuz kahvaltı organizasyonu hepiniz hoş geldiniz. Yoğun katılımın olması beni çok mutlu etti. Siyasetin yoğunlaştığı şu dönemde derneğimizin siyaset üstü bir kuruluş olduğunu tekrardan hatırlatmak istiyorum. Önümüzdeki dönemlerde de çeşitli programlar il birlikte olacağız. 

“Etkinliklerimiz devam edecek”

Fethiye’de ticarette önde gelen 5-6 kişiden oluşan ticari duayenler ile buluşma yapacağız. Sonrasında Rodos gezisi yapacağız. Ticarette markalaşma ile ilgili de çeşitli seminerler de düzenleyeceğiz. İyi bir ekonomistle de seminer düzenleme planımız var. Bu ve buna benzer çeşitli etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN