Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı

Cream Cafe'de düzenlenen Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı. Yarışmanın sonunda e iyi tasarıma sahip olan kahveyi yapana kupa taktim edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de bulunan Cream Cafe’de eğlenceli bir etkinlik organize edildi. Düzenlenen yarışmada en iyi “Latte-Art” yapana kupa taktim edildi. Yarışmalar katılanlar hünerlerini sergileyerek en iyi tasarımı yapmaya çalıştı. Yarışmanın sonunda ise jüri oylarıyla en iyi seçilen tasarım kupayı hak etti.

Düzenlenen etkinlik sonrası ise çeşitli açıklamalar yapıldı.
Atahan,  "Cream Cafe'de bir etkinlik düzenliyoruz. Latte-Art kapışması yapacağız. Ufak bir challange yapacağız. Rekabet değil de, eğlence odaklı bir kapışma düzenliyoruz. İnsanların Fethiye'de ortak bir noktada buluşmasını hedefliyoruz. Bu etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz."

Cantuğ, "Cream Cafe'nin sahibiyim. Eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliğe yapmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bunun gibi etkinlikler olmaya devam edecek. Fethiye'de diğer kahvecilerde çalışan baristalar katılım sağlayacak. 9-10 kişilik bir yarışma ekibi olacak. Turnuva usulü olacak. Son 16, Çeyrek Final, Yarı Final ve Final şeklinde olacak. Jürilerimiz objektif bir şekilde yorumlayarak şampiyonu belirleyecek."

 

Latte-Art yarışmasında renkli görüntüler yaşandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN