Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 'Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız'dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim Koordinasyon Merkezinde düzenlenen programa, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, eski Aile ve Sosyal Politikalar  Bakanı  ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Eski Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı   Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, Belediye Meclis  Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
"LAF DEĞİL İŞ YAPMAYA GELİYORUZ"
Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayayadın  yaptığı konuşmada "10 yıldır büyükşehir belediye başkanlığı koltuğunda oturup da sizlere hiçbir hizmet getirmeyenleri önümüzdeki hafta sonu göndereceğinizi biliyorum. Onlar iş yapmaya değil laf üretmeye geliyorlar. Ben ve Fethiye’de Muhammet Kökten kardeşim, Fethiye’yi gerçek belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz. Bugüne kadar size büyükşehirden gelmeyen  hizmetler altyapı kanalizasyon temizlik, deniz kirliliğinin giderilmesi ve buna benzer belediye hizmetleriyle ilgili 10 yılda yapılmayanları Muhammet Kökten kardeşimle birlikte el ele vereceğiz ve görev süremiz içerisinde suretle hizmetleri sizlerin ayağına getireceğiz. Daha önce 68 projemi sizlerle paylaşmıştım. Ulusal yerel medyada yapacaklarımızın projelerini sizlere anlatmıştım. Muğla ve ilçelerinde yerleşik olan emekli vatandaşlarımıza büyükşehir belediyesinden 5 bin lira sosyal yardım fonundan ek maaş ödemesi yapılacaktır. 10 bin lira emekli maaşı alanların emeklilerin maaşları 15 bin liraya tamamlanacak. Hiçbir eve 15 bin liradan aşağı emekli maaşı girmeyecek. Gönül rahatlığıyla bu farkı ödeyeceğiz"ded.  
"Kadınlarımız başımızın tacıdır" diyen Aydın  Ayayadın "Onlar gerek evlerinde üretecekleri ürünler gerekse dışarıda yapacakları ürünlerin pazarlanması konusunda büyükşehir belediyesinde onlar için ofis kuracağız. Bu ofis kadınlarımıza her türlü mali ve hukuki danışmanlık hizmeti verecek. Onların ürünlerin pazarlanması konuşanda onlara yardımı olacağız. Onların ürünlerini satarak kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerine katkı sunacağız. Kadınlarımıza uzanan bir el varsa, kadına şiddetin karşısında büyükşehir belediyesi olarak ben olacağım ilçede de Muhammet Kökten kardeşimle şiddetin karşısında dimdik duracağız. Kadınlarımıza büyükşehir belediyesinde 2 avukat istihdam edeceğiz. Kadınlarımızın her türlü hukuki arzu ve isteklerine ücretsiz destek sağlanacak.  Evlenecek çiftler için Muğla ve ilçelerinde 1 yıl boyunca ayda 5 bin lira kira yardımı yapılacak. Yeni iş kuracak kadınlara büyükşehir belediyesinden 25 bin lira işletme sermayesi verilecek. Kamu banklarıyla da iş birliğinde mikro kredi adı altında düşük faizli ve uzun vadeli kredi sağlayacağız"diye konuştu. 
FETHİYE ARTIK HİZMET BELEDİYECİLİĞİNE KAVUŞACAK
Aydın Ayaydın’ın Muğla’ya AK Parti belediyeciliğini göstereceğini ifade eden  Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ayaydın ve Muhammet başkanımızın arkasındayız. Fethiye artık hizmet belediyeciliğine kavuşacak. Fethiye’de Muhammet Kökten’e oy verdiğinizde Ankara’da milletvekili arkadaşlarım ve ben buraya bütün hizmetlerin gelmesi için destek olacağız. Aydın Ayaydın başkanımın bütün projelerine Ankara’da destek olacağız. Muğla’yı gerçek belediyecilik, sosyal belediyecilikle kavuşturacağız. Cumhurbaşkanımız sizlere inanıyor ve güveniyor”dedi. Proğramın ardından Ayayadın, Cumhur İtifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindekiler araçlar ile şehir turu yaptılar.
Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN