Kökten, 'Çalışmalara Başlıyoruz'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Muğla Aday Tanıtım Töreni'nden sonra çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla aday tanıtım töreni yapıldı. İlçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı program sonrasında ise Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Kökten, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Öncelikle tüm Fethiye halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Bugün çok mutlu bir gündü. Çünkü aday tanıtım toplantımız gayet kalabalık ve coşkulu geçti. Genel başkan yardımcılarımız, vekillerimiz, il teşkilat başkanlarımız hepsi destek için buradalardı. Tüm partimize gönül vermiş gencimiz herkes buradaydı. Coşkulu bir tanıtım oldu. Tüm Muğla’mıza hayırlı olsun diyorum. Yarından itibaren seçim çalışmalarını başlatıyoruz. İnşallah ateşi buradan yaktık ve oradan başlayacağız. Pazartesi günü gün içerisinde organizasyonu yaptık. İl başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, sayın vekillerimiz ile birlikte yarın esnaf ziyaretlerini gerçekleştireceğiz. Fethiye’de de coşkulu bir karşılama olacağına inanıyorum ve şimdiden 31 Mart seçimlerinin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN