Akdenizli, 'Seydikemer İçin Varız'

Muğla Aday Tanıtım Töreni'ne katılan Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, program sonrasında açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla'da Genel Başkan Vekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım töreni Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde yapıldı. İlçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı program sonrasında ise Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Akdenizli, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Yaklaşık 11 ay önce meclisten almış olduğumuz Seydikemer Belediye Başkanlığı görevini inşallah 31 Mart seçimlerinde çok ciddi bir oy alarak, Sayın Cumhurbaşkanımıza söz verdim Türkiye oy ortalamasının üstünde bir oy alarak sizin karşınıza geleceğim dedim. 13 ilçenin en ucu olan Seydikemer’imizden AK Parti belediyeciliğinin meşalesini tekrar yakacağız. 13 ilçede de çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu bağlamda büyükşehiri alacağımıza da inanıyorum. 31 Mart AK Parti’nin zaferi olacak. Bugün aday tanıtım toplantısına gelen başkan vekilimiz Efkan Ala ve milletvekillerimiz, belediye başkan adaylarımız, teşkilat mensuplarımız katıldılar. Çok coşkulu bir kalabalık vardı. Bu bize Muğla’nın 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliğine kavuşacağını gösteriyor. Seydikemer penceresinden bakarsak da Seydikemer bizim yuvamız, evimiz. Oradaki vatandaşlarla yıllardır iç içeyiz. Onların hizmetkarı olmaya geldik. Seydikemer’i çok farklı, ismi olan bir şehir haline getireceğiz. Buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm Seydikemerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Onlar için varız. Seydikemer salonun çoğunluğunu oluşturarak bugüne damga vurdu diyebiliriz”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN