KIŞ MEVSİMİ YAKLAŞTI ÇAYA TALEP ARTTI

Kış ayları yaklaşırken vatandaşın aktarlara ilgisi arttı. Bin bir çeşit kış çayları ve faydalı bitkileri bir arada bulacağınız aktarlar kışın vazgeçilmez mekânları arasında yerini aldı. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte bakalım nelere dikkat etmeliyiz, neleri kullanmalıyız. Bu konu hakkında merak edilenleri tüyoları FRT TV olarak aktar Ahmet Topçu'dan aldık.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Kış mevsiminin gelmesiyle bitkisel çaylara olan talebin arttığını vurgulayan aktar Bayram Topçu, FRT TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Aktar Topçu yaptığı açıklamada, “Kış ayları geldi. Ürünlerde ise yoğunluk var. Havaların soğuması ekinezya, kızlan, kuşburnu, kızılcık ve mürver çiçeği gibi çayların satışını arttırdı. Bu aylarda özellikle c vitamini barındırmasıyla kızılcık ve kuşburnu çayı çok etkili oluyor. Kış çayları da mideyi rahatlatıyor. Kış mevsimi yaklaştı çaya talep arttı” dedi.
KIŞ ÇAYI TARİFİ
Aktar Ahmet Ali Topçu FRT TV için kış çayı tarifi verdi. Topçu FRT TV’ye özel yaptığı açıklamada, “Zencefil, zerdeçay ve tarçını karıştırarak güzel bir kış çayı hazırlanabilir. Ekinezya da bağışıklık sistemini güçlendiriyor” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN