KAYMAKAM KARAMAN, BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

12.12.2022 tarihinde göreve başlayan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü’nde kahvaltı programında basın mensuplarıyla buluşan Kaymakam Karaman, Fethiye’nin tanıtımı için elinden geleni yapacağını belirtti.
“KAHVALTIDA BİR ARAYA GELMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”
Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “İlçemizin tanıtımı için büyük emek veren kıymetli basın mensuplarımızla kahvaltıda bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz 10 gün içinde göreve başladığımızdan sonra sizlerle beraber olmak için planladığımız bu programda çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. İlçe kaymakamı olarak bundan sonra ki süreçte sizlerle birlikte tanıtım noktasında üzerimize düşen ne varsa birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
“FETHİYE BİR YERYÜZÜ CENNETİDİR”
Konuşmasına devam eden Kaymakam Karaman,“ Fethiye bir yeryüzü cennetidir. Her yeri ayrı güzel bir yer.  Birçok alanda, farklı turizm alanlarında faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği ülkemizin marka değerlerinden birisidir. Bu nokta da biz de görev yaptığımız süre boyunca sizlerle birlikte inşallah Fethiye’yi hak ettiği konumda daha da yükseklere ve iyi noktalara getirmek için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz. Bu vesileyle bugün ki buluşmada sizlerle birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyim” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN