Karaman, 'Beraberliğimiz daim olduğu sürece, bu zor günleri aşacağız'

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 'Dünya Yetimler Günü' nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı katkılarıyla Otel Mara'da düzenlenen iftar programına katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından 2013 yılında, yetimlere sahip çıkılması konusunun dünya gündeminden düşmemesi için her yıl Ramazan ayının 15. günü “Dünya Yetimler Günü” olarak anılıyor. Bu özel gün kapsamında Fethiye Kaymakamlığı tarafından Otel Mara’da iftar programı organize edildi. Birlik ve beraber mesajlarının verildiği iftar yemeğine, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri katıldı.
Karaman, “Beraberliğimiz daim olduğu sürece, bu zor günleri aşacağız”
Programdan sonra konuşan Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın kıymetli üyeleri, daire amirleri ve davetimize icabet eden değerli misafirlere hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün Ramazan ayının 15. günü. Bu akşam iftar programı olarak sizlerle beraber olmanın heyecanını yaşıyorum. Tüm İslam âleminde Ramazan ayının 15. günü “Dünya Yetimler Günü” olarak kutlanıyor ve anılıyor. Bu gün çok anlamlı bir gün. Bu vesileyle birlikte iftar yapmak istedik. Deprem bölgesinden gelen ailelerde aramızdalar. Bu soframızı birlikte paylaşma imkânı bulduk. Ramazan ayı bu sene biraz daha farklı bir şekilde idrak ediliyor. Üzerimizde büyük bir sorumluluk bulunuyor. Beraberliğimiz daim olduğu sürece bu zor günleri aşacağız” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN