Karaca Ziyaretlerine Devam Ediyor

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında minibüs kooperatiflerindeydi. Yenievler-Çalıca ve Günlükbaşı Minibüs Kooperatiflerini ziyaret eden Karaca, kooperatif üyelerinin sorunlarını dinledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, bu kez ulaşım sektörünün taleplerini dinledi. Dolmuş şoförlerini ve üye oldukları kooperatifleri ziyaret eden Başkan Karaca'nın ilk durağı Yenievler - Çalıca Minibüs Kooperatifi oldu. Başkan Karaca ve belediye meclis üyelerini Kooperatif Başkanı Ali Balcı ve üyeler karşıladı. Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren kooperatif üyeleri, özellikle şehir merkezindeki trafik ve otopark sorunlarını dile getirdiler. 
Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Bugün buraya şoför esnafımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak için geldik. Ulaştırma işlerine Muğla Büyükşehir Belediyesi baktığı için iki uyumlu belediye olarak şoför arkadaşların isteklerine köprü olacağız. Biz Fethiye’nin her mahallesine ulaşmaya ve hizmet götürmeye çalışıyoruz. Diğer siyasi rakiplerimizle aramızda rekabet var gibi gözüküyor ama aslında yok. Sonuç belli” şeklinde ifadeler kullandı. 
Daha sonra Günlükbaşı Minibüs Kooperatifi'ne geçen Başkan Karaca'yı yine burada da Kooperatif Başkanı Ayhan Yiğit ve üyeler karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette, önümüzdeki turizm sezonu da değerlendirilirken, üyelerin özellikle yine trafik sıkıntısı dile getirildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN