Kökten, Sanayi Esnafını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, 'Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır' şeklinde ifadeler kullandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Sanayi Sitesi’ndeki dükkanları tek tek dolaşan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, hem sorunları dinlendi hem de projelerini anlattı. Yeni sanayi sitesi çalışması ile ilgili olarak esnafların olumlu görüş bildirdiğini kaydeden Başkan Adayı Kökten, algıların ise gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Sanayi sitesi esnafımız ile ilk olarak kahvaltıda buluştuk. Ardından dükkanları tek tek ziyaret ederek, kendileri ile Fethiye’nin geleceği ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Sorunları ve talepleri hususunda istişareler gerçekleştiriyoruz. Bazı yerlerde birden fazla esnafımızın hizmet sunmaya çalıştığını gördük. Bundan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Göreve geldiğimiz takdirde hayata geçireceğimiz yeni sanayi sitesi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Bu konuda hepsi olumlu görüşlerini bildirdiler. 1 Nisan’dan itibaren yeni sanayi sitemizi Fethiye’ye kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz yok. Bu konuda birçok algı yapılıyor. Biz buradaki sıkışıklığı önleme adına proje ürettik” dedi.
Kökten, Sanayi Esnafını Dinledi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN