Karaca, 'Fethiye'ye hizmet etmek için buradayız'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buraya seçim süreci ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan Karaca, 'Çok çalıştık ve seçimi büyük bir farkla aldık' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, seçim süreci ile ilgili konuştu.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Seçim süresinde kimlerin bize katkı sunduğunu çok iyi biliyorum. Emek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Gecenin 12’sinde gençler poster astı. Herkesin emeği çok büyük. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Fethiye’yi kurda kuşa, ranta teslim edecek insanlar olmadığımızı söylemiştik ve dediğimizi yaptık. Çok çalıştık… 
Sokak sokak benim kaybetmem için çalışanlar oldu fakat sizin gücünüz karşısında kimse duramadı. Aday adaylığı sürecinde 3-5 kişinin yaptıklarını çok iyi biliyorum. Yapay zekâyla ses kaydımı oluşturdular ve çeşitli video kaydı yaydılar. Biz onlara yargıda cevap vereceğiz. 
Fethiye’de farklı partilerden çok fazla oy aldık. O insanları kırmadan kazanmaya bakıp kalıcı olmalıyız. Asla kimseyi dışlamayacağız. Biz hizmet için seçildik. 41 mahalleye eşit hizmet götüreceğim. Fethiye’de rekorlar kırdık. Karaçulha ve Esenköy’de birinci olduk ve daha birçok mahallede birinci olduk. 
Hedefimiz 8 bin oy farkıydı… Buna inanıyordum. Sonrasında 6 tane anket yapıldı. Her ankette ortalama 12 bin puan öndeydik. 15-16 bin farkla alacağımızı biliyordum fakat 20 bin fark oldu. 
İkinci dönemde de Ahmet Aras ve ekibiyle güzel hizmetler yapacağız. Büyükşehirde ve burada mecliste de çoğunluk bizde. Çok güzel hizmetler yapacağız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN