Karaca'dan Seçim Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti. Karaca, uyumlu bir çalışma ile 5 yılı geride bıraktıklarını söyledi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Beraberinde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay’ı ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sohbet havasında geçen buluşmada projelerini de anlatan Karaca, işbirliği içerisinde denizcilik adına önemli faaliyetlere imza attıklarını belirtti. 

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “Şube başkanımızla birlikte Fethiye’ye denizcilik ile ilgili yapılacak projelere birlikte imza attık. Mavi dalga ve akıllı şamandıra çalışmaları başta olmak üzere işbirliği içerisinde hareket ettik. Uyumlu bir şekilde 5 yılı geride bıraktık.

Önümüzdeki dönem de yine güzel çalışmalara imza atmak istiyoruz. Yat çekek yerinin de taşınması için 2 bölgede çalışma yapılıyor. DTO Fethiye Şubesi’nin, Karaot mevkiinde bir projesi var. Fethiye Belediyesi olarak da Koca Çalış mevkiinde 130 dönüm arazi üzerinde bir çalışmamız vardı. Onun plan çalışmaları bitti, bakanlığa gönderildi. Onay aşamasında. Karagözler Mahallesi’ndeki olumsuz görüntüleri ortadan kaldıracağız ve bölgeyi bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Fethiye’nin geleceği adına da güzel bir durum olacağını düşünüyorum” dedi. 

Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay açıklamasında, “Zor zamanımız da bizler de belediyemizden önemli destekler aldık. Güler yüzlü bir şekilde bizleri karşıladınız. Deniz turizmi anlamında belki de dünyada olmayan bir şeyi yapıyoruz. 2 bine yakın tekne günde 10-15 bin kişiyi denizle buluşturuyor. Bu sektörün kıymetini herkesin bilmesi gerekiyor. Koylarımızı da korumamız gerekiyor. Buraların yapılaşmaya kapanması bizlerin kırmızı çizgisi. Bu yönde yapılan çalışmalar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN