Akdenizli'den SED Medya'ya Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli, SED Medya'ya ziyarette bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Ziyarette Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli’ye  Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Seydikemer MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Başkan B. Önder Akdenizli, bünyesinde FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, gerçekfethiye.com, dostgazetesi.com ve sondakika48.com yayın organlarını bulunduran SED Medya yönetimi ve çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akdeniz’nin görevde bulunduğu sürede gerçekleştirdiği projeleri ve gelecek dönem için hazırladığı projeleri konuşuldu. 

Ziyaret sonrasında FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Önder Akdenizli; “11 ay önce Seydikemer Belediye Başkan’ı olarak göreve geldikten sonra Beşkaza’mız diye adlandırdığımız bu havzadaki basın kuruluşlarının büyük bir çoğunluğu ile bugüne kadar koordineli bir şekilde ağabey, kardeş şeklinde bugüne kadar çalışmalarımızı yürüttük. Tabi ki de yaklaşık 15 gün önce adaylığımız netleşti. Dün itibariyle seçim çalışmalarına Seydikemer’imiz de STK kuruluşlarını ziyaret ederek başladık.

Bugünde tüm Beşkaza’mız diye adlandırdığımız Fethiye ve Seydikemer’deki basın mensuplarını yani doğru habercilik yapan, doğru ve dürüst habercilik ilkesi ile yayın hayatına devam eden medya kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Onlara kendimizi anlatmıyoruz ama çevremizi anlatıyoruz. Dün de Bildiğiniz üzere meclis üyesi arkadaşlarımızın listesi yüksek seçim kuruluna teslim ettik. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm basın kuruluşları ile koordineli bir şekilde devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

 “SED Medya’nın bende çok daha ayrı bir özelliği var”
Açıklamalarına SED Medya’nın ayrı bir özelliği olduğunu vurgulayarak devam eden Başkan Akdenizli, “İnşallah daha güzel işleri hep birlikte yapacağız” dedi.

Akdenizli sözlerine şöyle devam etti; “Bunun yanı sıra SED Medya’nın bende çok daha ayrı bir özelliği var bunu da söylemek istiyorum. Bildiğiniz üzere 2.5 yıl SED Medya’nın yöneticiliğini yaptım. Evladı derler ya burası küçüktü, büyüttük sonra da Seda kardeşime sattık. Sağ olsun o da aynı bayrağı SED Medya olarak bugün ismini değiştirdi. Bölgede çok daha izlenildiği ve tanınılırlığı yüksek bir formata taşıdı. Bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel işleri hep birlikte yapacağız”

“Cumartesi günü seçim ofisimizi açacağız”
24 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da Seçim Ofisi açılışını gerçekleştireceklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Önder Akdenizli,
“Biz Seydikemer de bugüne kadar olmayan şeyler yapmaya çalışıyoruz. Birinci olarak Cumartesi günü seçim ofisimizi açacağız. Tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz. Hep birlikte Seydikemer’i yöneteceğiz. Ben proje adamıyım, hayal kurmayı çok seven birisiyim. Tabi ki de Seydikemer için çok ciddi projelerimiz ve hayallerimiz var ama bunu önümüzdeki süreç de konuşalım. Mutlaka sizlere de misafir olacağız. 3’lü Masa’ya da söz verdik. Hem o zaman projelerimizi anlatalım” şeklinde konuştu. 

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.

Seda Köktener, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle Önder Başkan’ıma ve heyetine teşekkür ediyorum bu nazik ziyaretinden ötürü. Söylediği gibi Önder Başkan’dan biz devraldık. Aslında onun sayesinde SED Medya buralara kadar geldi. O zamanlar imkanları vermeseydi şuanda başka yerlerde olabilirdik.

Siyasi anlamda başarılar diliyorum. Adaylığı belli oldu, dün meclis üye listesi belli oldu. 11 ay boyunca Önder Başkan benim gözümde seçilmiş bir Başkan olarak görev yaptı. Bundan sonraki 5 yıllık dönemde de bunun üzerine katlaya katlaya ve dediği gibi projeler ürete ürete güzel bir Seydikemer yaratacağına ve ekibi ile birlikte meclis üyeleri ile birlikte İlçe Başkanları ile birlikte yöneteceğine ve yukarıya götüreceğini görüyoruz. Biz de az çok hem siyaseti hem basın ikisi birlikte giden meslekler. Bu anlamda başarılar diliyorum, yolu açık olsun. Tüm ekibine de tekrardan teşekkür ederim”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN