İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcıye, büyük destek

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Ortaca ve Dalaman'da yine çok büyük destek aldı. Kendisini davullar ve zurnalar eşliğinde karşılayan vatandaşların Saatcı'ya gösterdiği ilgi ve alaka her kesimden takdir topladı.İlk olarak Ortaca ilçesini ziyaret eden Saatcı, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Barbaros Canlı ve partililerle buluştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

İlçe genelinde esnafı ziyaret eden Saatcı, vatandaşlarla sohbet etti.Daha sonra Dalaman’a geçen Saatcı, burada da İYİ Parti İlçe Başkanı Bahadır Bakırcı ile partililerle bir araya geldi. Saatcı, Dalaman’da da esnaf ve iş insanlarını ziyaret etti.Saatcı, büyükşehire bağımsız aday olduğu zamandan daha fazla desteği  Ortaca ve Dalaman’da gördüğünü vurguladı.
-“İYİ Partiyle halkımız refaha kavuşacak”
Seçime çok az zaman kaldığını hatırlatan Saatcı, “Muğla kararını vermiş. Bu seçim İyiler kazanacak. Bodrum’undan Seydikemer’ine kadar, artık halk mevcut iktidarı yollamaya karar vermiş.Çarşı pazarda fiyatlar ateş pahası olmuş, döviz almış başını gitmiş. Akaryakıt fiyatları herkesin malumu. Çiftçi, giderleri nedeniyle üretemez olmuş. İYİ Parti ile çiftçimiz üretecek, vatandaşımız pazar alış verişini korkmadan yapacak. İYİ Partiyle halkımız refaha kavuşacak” diye konuştu. Saatcı, Türkiye’nin kararları tek adamın aldığı, gündüz ekonomi kararlarına, gece rektör atamalarına imza atılan antidemokratik bir sistemle yönetildiğini dile getirdi.
Millet İttifak'ının demokrasinin tekrar tesisi için bu seçime önem verdiğini ifade eden Saatcı, şöyle konuştu:
İktidar, sahip olduğu sonsuz kudretten mahrum olmamak için elinden geleni yapıyor. Fakat bunlar artık son çırpınışları, 14 Mayıs'ta bu hükümdarlığa son verecek ve tekrar milletin egemenliğinin ülkemizde hüküm sürecek. Refahın, huzurun ve güvenin hakim olduğu güçlü Türkiye vizyonu için mücadele ediyoruz. 14 Mayıs’ta Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız. Türkiye iyi olacak”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN