Saatcı 'Muğla, 15 Mayıs'a Cumhuriyet'in Kurucu Ayarlarıyla Başlayacak'

İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine son bir haftaya girilirken, İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve partililer eşliğinde Marmaris'te vatandaşlarla buluştu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Planlı ziyaretleri kapsamında, Marmaris Ordulular Derneği ve Marmaris Karadenizliler Derneği, Hisarönü, Orhaniye, Turgut, Selimiye köyleri ve Bozburun Beldesi mahallelerine giden Saatcı Marmaris’in bölgede her açıdan büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, bölgeye yapılacak projeler hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verdi. 

 “Turizm ve Tarımda Master Plana İhtiyaç Var”
İYİ Parti Milletvekili Adayı Behçet Saatcı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasına şöyle devam etti;
“Marmaris’te yaşanan, hepimizi çok üzen, yangından sonra bölge hem doğal ortamı hem de ekonomik dinamikleri açısından büyük zarar gördü. Bu bölge hem turizmle, hem de tarımla geçiniyor. Yeşilimizi, ağaçlarımızı yangında kaybettik. Arıcılık sektörü ciddi bir zarar aldı. Yangın haberleri turizmi ve turizm ile uğralan tüm vatandaşlarımızı olumsuz etkiledi. Bu nedenle bu bölgeye her açıdan destek şart. 

“Üreten insan bizim baş tacımız olacak“
Bizim üretmeye ihtiyacımız var. Sokaktaki, çarşıdaki, pazardaki enflasyonu düşürebilmek için köylü ve çiftçiye destek vermeden, üreten elleri öpmeden, onların her türlü ihtiyacını karşılamadan bu ülkenin ayağa kalkması mümkün değil. Üreten insan bizim baş tacımız olacak. Devlet üreten insanına köstek olmaz. Devlet onun için daha nasıl iyileştirmeler yapabilir onu planlar ve uygular. İnşallah bizler verdiğimiz sözleri tutacağız ve çiftçimizi her anlamda sözde değil özde koruyacağız.
Hem tarım hem de turizm için yeni bir master plana ihtiyaç var. 1923’te Atatürk’ümüzün yaptığı gibi milletçe el ele vereceğiz. Hep beraber bu işte yeni bir kalkınma hamlesiyle ayağa kalkmak mecburiyetimiz var. Geleceğimiz için, gençlerimiz için, çocuklarımız için bu hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Umutluyuz,inançlıyız, hiç şüpheniz olmasın başaracağız.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN