FTSO MESLEK KOMİTELERİ ORYANTASYON TOPLANTISI YAPILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) yönetim organları oryantasyon toplantısında 15 Ekim seçimleriyle belirlenen yeni meslek komiteleri üyelerine, odanın işleyişi, görevleri, komitelerin çalışma sistemi ve birimlerin sorumlulukları konularında detaylı bilgi verildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim organları oryantasyon toplantısı, meclis, yönetim kurulu ve meslek komiteleri üyelerinin katılımıyla 23 Ekim 2022 tarihinde Sundia Exclusive By Liberty Fethiye Otelin toplantı salonunda gerçekleştirildi. FTSO meslek komitesi üyelerinin büyük çoğunluğunun katıldığı toplantı, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın açış konuşmalarıyla başladı. 

HIRA:”ÜYELERİMİZLE İÇ İÇE OLALIM”
Meclis Başkanı Kemal Hıra, toplantının FTSO’nun 15 Ekim organ seçimleri sonrasında görev alan meslek komiteleri, meclis ve yönetim kurulu üyelerine Odayı her yönüyle tanıtmak amacıyla düzenlendiğini belirterek, “Üyelerimizin teveccühü ile seçilerek meslek komitelerimizde, meclisimizde ve yönetim kurulumuzda görev alan tüm arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.  
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın Anayasa gereğince kuruluş kanunu olan kamu tüzel kişiliğine haiz kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olduğunu hatırlatan Kemal Hıra, şunları söyledi: “Meslek komitelerimiz Odalarda önemli işlevleri yerine getiren yapılar. Üyelerimizin sorunları ve çözüm önerileri ilk olarak meslek komitelerimizde dile getiriliyor. Bu açıdan meslek komitelerimizde yer alan arkadaşlarımız ne kadar üyelerimiz ile iç içe olur ve sektörlerimizin gündemini Odamıza taşırsa o kadar verimli hizmeti üretiriz. Meslek Komitelerimiz, Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuz ile uyum içerisinde çalışarak üyelerimize dokunacağımıza ve sorunlarına derman olacağımıza ve 4 yıllık süreçte başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

ÇIRALI: “TEK ORTAK GÖREVİMİZ VAR; ÜYEMİZE, BÖLGEMİZE HİZMET”
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da toplantıda yaptığı konuşmada yeni dönemde görev alan tüm organ yöneticilerini tebrik ederek, başarılar diledi. Oda üyelerine hizmet için görev aldıklarını ve hizmetin de ekip işi olduğunu dile getiren Osman Çıralı, şunları söyledi: 
“Hepimizin tek ve ortak görevi var; o da 6 bini aşkın üyesiyle FTSO camiasına ve bölge ekonomisine hizmet. Hizmet ekip işi. Birlik beraberlik içinde üyelerimizin taleplerinin karşılanması, bölgemiz ekonomisinin güçlenerek büyümesi için çalışacağız. Bunu yaparken de söz verdiğimiz gibi şeffaf, paylaşımcı ve hesap veren bir anlayışla hizmet edeceğiz.2026 yılına kadar birlikte yürüyeceğimiz 4 yıllık hizmet süremizde siz değerli arkadaşlarımızla, akreditasyon sisteminin temel şartlarından olmasının yanı sıra seçim vaadimiz de olan şeffaf, kurumsal yönetim anlayışıyla Odamızda hizmet edeceğiz.”  
FTSO’nun Türkiye’nin en köklü Odalarından biri olduğunu vurgulayan Çıralı, şöyle devam etti: “Türk özel sektörünün mesleki üst kuruluşu ve yasal temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında hizmet veren Odamız, gücünü, köklü geçmişinden ve üyelerinden alıyor. Üyelerimize daha iyi ve çağdaş hizmet anlayışı ile gelişen teknoloji ve değişen ihtiyaçları yakından takip eden Odamız, bu doğrultuda üyelerimize sunduğu hizmeti her geçen gün geliştiriyor. Odamız, gerçekleştirdiği projeler ve faaliyetleriyle bölgenin ticari hayatına ve ekonomisine yön vererek gelişmesine katkıda bulunuyor. Yeni hizmet döneminin birlik beraberlik içinde geçmesini, Fethiyemize, Seydikemerimize, bölge ve ülke ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum. “ 
FTSO’nun uyguladığı kalite ve akreditasyon standartlarıyla üyelerine 5 yıldızlı hizmet verdiğini kaydeden Çıralı daha sonra meslek komitesi üyelerine FTSO’nun işleyişi ve mevzuatı hakkında bilgi veren bir sunum yaptı. 
FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu’nun Odanın hizmetlerini tanıtan bir sunum gerçekleştirdiği toplantıda Oda çalışanları da kendi birimleri ve yaptıkları işlerle ilgili organ üyelerine bilgi verdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN