FTSO MECLİS BAŞKANI KEMAL HIRA OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 15 Ekim'de gerçekleşen seçimin ardından Meclis Başkanlığı seçiminide tamamladı. Tek listeyle aday olan Kemal Hıra Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına seçildi. FTSO Meclis Başkanlığı seçimleri Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Likya toplantı salonunda gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyelerinin oy kullanmasıyla gerçekleşen seçimde sandıkta il oyu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı kullandı. Oy kullanma işleminin sona ermesiyle Meclis Başkanlığı için sandıktan çıkan isim ise Kemal Hıra oldu. Biten Meclis Seçiminin ardından Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. 

BAŞKAN ÇIRALI, “BU 4 YILIN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM”
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyelerinin oy kullanmasıyla gerçekleşen seçimde açıklamalar yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “15 Ekim’de seçimlerimizi yaptık. Daha sonrasında da ilk dönem toplantımızı hep beraber yapıyoruz. Ben herkese başarılar diliyorum. Bu meclis toplantımızda önce meclis başkanımızı, meclis divanını, yardımcıları ve hesapları inceleme komisyonunu seçtik bugün. Artık bu son seçim biliyorsunuz hepimiz zor bir süreçten geçtik. Artık 4 yıl sonra bir seçim daha yapacağız. Hepinizin katkıları ve destekleri çok büyük. Odamız seçim sürecini tamamladı. Acısıyla, tatlısıyla, kavgasıyla, gürültüsüyle, eleştirisiyle ama biz önümüze bakacağız. 4 yıl boyunca odamız için neler yapabiliriz, Fethiye’miz için neler yapabiliriz, bölgemiz için neler yapabiliriz hep beraber bunun çalışması içerisinde olacağız. Meclisimizde meslek komitelerinde yer almaya hak kazanan tüm arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Biliyorsunuz bu seçimlerde en çok emeği, en çok çalışmayı bizler kadar personel arkadaşlarımda yaptılar. Arkadaşlarımız özellikle sicilde çok sıkıntı çektiler. Ben o yüzden personelimize de teşekkür etmek istiyorum. Bu bir ekip işi bizler bir ekibiz. Baya büyük bir odayız o yüzden işimiz gerçekten zor. Bölge ekonomisine ve bölgeye elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışacağız. Ekibimizde geçen seneden 11 tane meclis üyesi arkadaşımız var 26 tanesi yeni ve genç. Biz hep bu kadroyu gençleştirmek için mücadele ettik. Biz bu dönemde genç arkadaşlarımızla yep yeni enerji yaratmaya çalışıyoruz. Bu kadar insan bize güvenip de 13 sıfır bu seçimi almamıza vesile olduysa bizimde bu dönem elimizden geleni yapmamız lazım. Bu odanın en büyük konusu Babada, Babadağ’dan alacak olduğumuz gelirde hepinizin desteği çok önemli. Ben bu 4 yılın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN HIRA, “EN KÜÇÜK BİR DOKUNUŞUN BİLE ÖNEMLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK YOLA ÇIKTIK”
Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Likya toplantı salonunda gerçekleşen Meclis Başkanlığı seçiminden sonra açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra, “Neler yapabiliriz ne katkı sağlayabiliriz en küçük bir dokunuşun bile bize önemli olduğu düşünerek yola çıktık. Seçim süreci çok yoğun bir seçim süreci geçti başkanım da söyledi amacımız 13-0 almaktı. Bu konuşmam biraz duygusal oldu onun için konuşmamam gerekir belki ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gittiğimiz geldiğimiz yerlerde kırıcı bir şeyler konuştuysak da yani birisine yanlış bir kelime kullandıysam hepinizden özür diliyorum. Bizim öncelik burada Fethiye Ticaret Odası itibarı için çıktığımız yol başkanım sağ olsun her dediğimizde bize destek oldu. Yönetim kurulunda daha önce çalıştığım arkadaşlar da sağ olsunlar geldi gitti bizim öncelikle burada çıktığımız bu yolda komite görevlisi arkadaşlar da dahil görevimizin bilincinde olalım. Meclis seçimlerinde, komite seçimlerinde birbirimize saygılı, büyükler küçüklerimizi severek, küçükler de büyüklere saygı göstererek. En önemlisi de söylemek istediğim katılımcı riayet ederek burada çok uzun uzadıya bir mesai harcama oluyor zaten ama iki saat sürecek olan şeye saatinde katılırsak bu kadar koşturduk emek verdik emeğimizin karşılığını gelip gitme konusunda kesinlikle çok riayet edilmesini rica edeceğim. Öncelikle Fethiye Ticaret Odasının itibarı her zaman söylüyorum çok önemli her konudan haberden olalım başkanımız daha öncede söyledi yönetim kurulunda alınan kararlar meclis kararlarında “var mı sormak istediğiniz bir şey?” diye üstüne basmak istediğim bir önemli konu daha Fethiye Ticaret Odası 6300’e yakın üyesi var odamızın faaliyetleri anlamında akıl almaz faaliyetler var. Takipçi sayımız biraz düşük bazı arkadaşlar bunun ne önemi var diyor ama bilgilendirmemiz adına çok önemli biz burada 6300 kişinin temsilcisi size bilgilendirme yapılıyor ve bu bilgilendirme de sizin yaymanız adına sorumluluğunuzun bu olduğunu düşünüyorum hepimizin. Odamızın sayfasını takip ederek eksik bilgi kalırsa da herkese sorabilirsiniz. Ben ekip arkadaşlarımla birlikte çalışan arkadaşlara ve siz değerli meclis üyesi arkadaşlara da herkese çok teşekkür ederim. Bölgesel olarak yapılabilecek neler varsa biz meclis ve yönetim olarak uyumlu bir şekilde 4 yıl geçirip insanlara verdiğimiz sözü, verdiğimiz imajı sonuna kadar yerine getirme kararında olacağız. Burada düzenli mantıklı akılcı bir planla çalışarak uyumlu bir 4 yıl geçirmek istiyoruz. Memleketimize katkı sağlamak için parmak kaldırmak, katkı sağlayacağımıza eminim. Hepinize çok çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN