FETHİYESPOR, ETİMESGUT BELEDİYESPOR'U 3-2 YENDİ 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Ankara deplasmanından 3 puanı alarak dönüyor.  Zorlu mücadele, yağmurlu bir havada gerçekleşti

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Ankara deplasmanından 3 puanı alarak dönüyor.  Zorlu mücadele, yağmurlu bir havada gerçekleşti.  Etimesgut Belediyespor karşılaşmanın 38. dakikasında Hüseyin Fıstıkçı’nın golü ile ilk yarıyı 1-0 galip bitirdi. Fethiyespor, 2. yarıda atağa kalktı. Dakika 48'de Berkay Samancı’nın golü beraberliği getirdi. 61.dakikada rakip takımdan Fatih Somoncu’nun golü ile Fethiyespor 2-1 yenik duruma düştü. Daha sonra Fethiyespor  ataklarıyla 81.dakikada Murat Yılmaz ve 90. dakika Ali Ceylan’ın attığı goller ile 3 puanı kopardı. 

ETİMESGUT BELEDİYESPOR’DAN JEST

Maç önü Fethiyespor'u güzel bir şekilde ağırlayan Etimesgut Belediyespor Başkanı Mesut Şahingöz, Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'ya 48 ESAT BAKIRCI yazılı forma takdim etti. 

TEKNİK DİREKTÖR ALTIN, “ÜÇ PUANI HANEMİZE YAZDIRDIĞIMIZ İÇİN FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”

Maç sonrası soruları yanıtlayan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle asrın felaketini yaşayan ülkemizin vatandaşlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Büyük bir deprem yaşadık. Bu depremlerin doğurduğu sonuçları ve acıları biliyorum. Çünkü bu depremin benzerini 1999 yılında ben de yaşadım. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz onlara maddi ve manevi destek olmaya çalışıyoruz. Onlara verdiğimiz moral ve motivasyonu üst düzeye taşımak istiyoruz” dedi. 

Altın, “Hemen hemen bir aya yakın süredir maç yapmadık ama bu süreçte çok iyi bir çalışma arası geçirdik. Futbolcularımla birlikte iyi bir çalışma yaptık. Tempolarını kazandırdık. Taktiksel çalışmaların hepsini bugün çocuklarım sahada bizlere iade ettiler. En azından oyundan hiç kopmadık. Oyuna aynı şekilde devam ettik ve üç puanı hanemize yazdırdığımız için futbolcularımı kutluyorum ve tebrik ediyorum. Taraftarlarımız buraya kadar gelmiş. Taraftarlarımızı her zaman kutluyorum. Onlara saygımız sonsuzdur. Biz onlarla birlikte varız, onlarla birlikte de var olacağız. Bu maçı da öncelikle depremzedelere ondan sonra da taraftarıma özellikle de büyük başkanıma armağan ediyorum” diye konuştu. 
 

NACİT ÇATAL, “ETİMESGUT’UN STADINDA KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSETTİK”

Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal da deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çatal, “Bugün iyi mücadele ettik. Baştan sona üstün bir oyun sergiledik. 2 kere geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik. İkinci yarı iyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Şimdi evimizde iki tane maçımız var. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah’ın izniyle bu sene ilk deplasman galibiyetimizi aldık. Böyle puanlar toplamaya devam edeceğiz. 

Bu yağmurlu havada gelen Fethiyespor Taraftarına da çok teşekkür ederim. Dün gece 02.00’da çıktılar. O zamandan beri yoldalar. Sağ olsunlar, çok uzun bir yol geldiler. Çok iyi de bir tezahürat yaptılar. Etimesgut’un stadında kendimizi evimizde hissettik” ifadesini kullandı. 
 

SEZER ÖZMEN, “KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI”

Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen, yaptığı açıklamada, “Öncelikle tekrardan ülkemizin başı sağ olsun. Deprem felaketinden sonra yaklaşık bir aylık aramız oldu. Bu aradan sonra ilk maçtı. Bizim için hazırlanması psikolojik anlamda gerçekten zordu. Ama malum günümüze ve işimize dönmek zorundayız. Bugün de dediğiniz gibi Etimesgut deplasmanında, Ankara’da 2 kere mağlup duruma düşmemize rağmen, 3 kere geri dönüş göstererek takımın ne kadar iyi bir birliktelik içerisinde olduğunu ben rakiplerimize ve Fethiye halkına, kendimize bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bunun bilincinde ve inancındaydık. Buna göre hazırlandık. Bugün de burada zor bir deplasmanda oynadık. Hakkımızla, iyi bir oyun oynayarak, uzun bir aradan sonra kazanmasını bildik. 
Maça başlarken taraftarımızı gördüğümüzde çok sevindik. Kolay değil. Bu zamanlarda, bu dönemlerde deplasmanlara gelmek. Bugün bunu gerçekleştirdiler. Hepsine teker teker çok teşekkür ediyorum. Kaptanımız da zaten aynısını söyledi. Bugün buraya geldikleri için, onlar için mücadele ettik. Onlar için kazanmasını bildik. Fethiye halkına armağan olsun diyorum”
 

ENES FİDAYEO, “GALİBİYETİ HAK ETTİK”

Fethiyespor Kalecisi Enes Fidayeo ise, depreme ilişkin “Ülkemizde yaşanan asrın depreminde yaşananlar için çok üzgünüm. Vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, bütün vatandaşlarımıza da baş sağlığı diliyorum” diyerek, maça “inandıklarını” vurguladı. 

Fidayeo şunları söyledi: 

“Maça inandığımızı düşünüyorum. Ben arkadayken, “gol” dendiği zaman bile maçı çevirebileceğimize inanıyordum. Gerçekten çok iyi top oynamaya başladık. Gerçekten çok iyi top oynuyoruz. Bir aylık boşluğu çok iyi değerlendirdik, çok iyi çalıştık. Galibiyeti de hak ettik. İlk deplasman galibiyetimiz oldu. Taraftarlarımız da geldi. Onlara armağan olsun. 
Taraftarlarımızın ayaklarına sağlık. Onlar da hiçbir menfaat beklemeden 10 saatlik yoldan geldiler. Allah razı olsun hepsinden. Hiç de susmadılar, çok güzel tezahürat yaptılar, hepsine çok teşekkür ediyorum.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN