Fethiye Özel Ege Okullarından Başkan Karaca'ya Ziyaret

Fethiye İlkokullar Arası Tenis Müsabakası, ardından Dalaman'da düzenlenen Tenis Bölge Şampiyonasında Minikler kategorisinde birinci olan Fethiye Özel Ege Okulları öğrencileri ve okul yöneticileri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Nisan ayı içerisinde düzenlenen ilkokullar arası tenis müsabakasında, minikler kategorisinde birinci olan Fethiye Özel Ege Okulları, 1-5 Mayıs tarihleri arasında Dalaman’da düzenlenen Bölge Şampiyonasında da birinci oldu.
Fethiye’mizi ve Muğla’yı temsil edecek olan Fethiye Özel Ege Okulları 1-5 Haziran tarihleri arasında İzmir Ulusal Tenis Merkez’inde Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Şampiyon takım üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.
Başkan Karaca, imkânlar ölçüsünde okul sporlarını ve amatör sporları desteklerini sürdüreceklerini belirterek, “Gençlerimizin ve öğrencilerimizin spor yapmalarını özendirmek amacıyla gereken her türlü adımı atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Yavrularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN