Fethiye Kardelen Sanat Derneği'nin sergisi gerçekleşti

Fethiye Kardelen Sanat Derneği her yıl 15 Nisan'da kutlanan Dünya Sanat Gününü bu yıl sanatseverlerin buluştuğu bir SERGİ ile kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Nisan 2023 Cuma günü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği terasında açılan sergide dernek bünyesindeki atölyelerden ve üyelerin kişisel çalışmalarından örnekler yer aldı.
Ziyaretçilerin beğenisini alan serginin çeşitli ürün yelpazesi ile yıl içerisinde tekrarlanacağının bilgisini veren dernek yönetim kurulu başkan yardımcısı Oğuzhan Yılmaz, Türk Sanat Müziği koro çalışmaları ile başlayan dernek faaliyetinin 2022 yılından bu yana çok yönlü sanat dallarında çalışmalar ile hız kazandığını ifade etti.
Dernek bünyesinde hali hazırda çakıl taşı ile resim, kurdele nakış, heykel, resim, seramik, yaratıcı drama, gitar, taiçi spor ve koro çalışmalarının yapıldığı, gelen talepler doğrultusunda farklı sanat dallarından da yeni atölyeler açılacağını söyleyen Oğuzhan Yılmaz, sergide en çok koro çalışmalarının ve özellikle Antik Tiyatro Açılış Töreni başta olmak üzere konser fotoğraflarının ve etkinlik afişlerinin yer aldığı "Dernek Arşivi" standının dikkat çektiğini belirtti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN