'Entrecomp ın Actıon Etwınnıng' Proje Duyuruldu

Romanya, Sırbistan ve Hırvatistan'daki meslek liseleri ile ortak yürütülen 'EntreComp In Action' eTwinning projesine başlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Avrupa Girişimcilik Yeterlilik Çerçevesi EntreComp ile tanıştıracak olan proje, aynı zamanda öğrencilerimizin yabancı bir dilde iletişimini geliştirerek hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında değerli olan bir dizi beceri ve yeterlilik geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

Turizm 9.sınıf öğrencilerinin katıldığı proje İngilizce öğretmenleri Simge Kılınç, Mehmet Hayıt ve İsmail Onur koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

Okul yöneticilerinin yaptığı açıklamada: “Entrecomp, hayatboyu öğrenmenin kilit yetkinliği olan “girişimcilik” ile ne kastedildiğini anlamanız ve bunu işinizde kullanabilmeniz için tasarlanmış kapsayıcı, esnek ve çok amaçlı bir referans çerçevesidir. EntreComp, öğrencilerimizin girişimci olmak ve başkaları için finansal, kültürel veya sosyal değer yaratmak için ihtiyaç duyduğu bilgi, beceri ve tutumların kapsamlı bir tanımını sunar. EntreComp, herhangi bir ortamda girişimcilik yeterliliğinin gelişimini ve anlaşılmasını desteklemek için uyarlanabilen ücretsiz, esnek bir referans çerçevesidir. 'EntreComp In Action' Projemizle, öğrencilerimizin hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarında değerli olan bir dizi beceri ve yeterlilik geliştirmelerine yardımcı olmayı planlıyoruz. Ayrıca onlara nasıl yaratıcı ve eleştirel düşüneceklerine, sorunları nasıl belirleyeceklerine ve çözeceklerine, rehber olacağız.” İfadeleri kullanıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN