DP'NİN FETHİYE'DEKİ ÜYE SAYISI ARTIYOR 

DP (Demokrat Parti) Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, ilçe binasına yaptığı ziyarette, partiye yeni üye olanlara rozetlerini takdim etti. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Eroğlu, “Bugün rozet merasimi gerçekleştirdik. Bundan önce ise deprem felaketinde 30 günü doldurduk. Türkiye’yi derinden üzen bir felaket yaşadık. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. Demokrat Parti olarak, 28 Temmuz’dan bu yana Muğla İl Başkanlığı görevine getirildim. O süreçten bugüne kadar Muğla’nın 13 ilçesinde başarılı çalışmalar yaptık. Bunun karşılığında ise Muğla seçmeninden olumlu tepkiler aldık. Sadece Fethiye değil, Muğla genelinde partimize büyük katılımlar oldu ve devam edecek” dedi. 
Eroğlu, devamla şöyle konuştu: 
“Bu tören esnasında değerli ilçe başkanımızın bugün burada olmayışından yanlış bir algı çıkmasın. Kendisi daha önceden planlanmış Antalya’da gerçekleşen bir programa katıldı. Önümüzdeki günlerde ise Fethiye’de çok ses getiren yeni katılımlar olacak. O katılımlarda değerli ilçe başkanım bizlere eşlik edecektir. Bunu da belirtmek istiyorum. Yeni üyelerimize parti rozeti takmak ise benim için bir şeref oldu. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN