ÇOCUKLAR HAMLELERİNİ DOĞA İÇİN YAPACAK

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Mavi Yeşil Okullar Projesi' etkinlikleri çerçevesinde, 'Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!' sloganı ile 6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında satranç turnuvası Fethiye'de Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenecek.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL


Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında, kamu kaynaklarının etkin kullanılması, dünyada her geçen gün tüketim miktarları artan enerji kaynakları hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması, çevreye duyarlı, doğayla barışık, tüketim bilinci yüksek, ekolojik dengeye katkı sağlayan nesiller yetiştirilmesi amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen "Mavi Yeşil Okullar Projesi" etkinlikleri çerçevesinde, düzenlenecek satranç turnuvasına öğrenciler; 8 yaş, 10 yaş, 12 yaş ve 14 yaş olmak üzere 4 kategoride katılabilecekler. 

Başvuru koşulları hakkında Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı açıklamada; 
“Mavi Yeşil Okullar Fethiye Satranç Turnuvası 6-7 Nisan 2023 tarihinde Yönergede belirtilen takvime göre Hüseyin Yılmaz İHO’da gerçekleşecektir. Başvurular için: 8, 10, 12 ve 14 yaş ve altı olmak üzere her yaş kategorisinden en fazla üç öğrenci başvurusu olacak şekilde 3 Nisan 2023 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine konu başlığına ‘Mavi Yeşil Okullar Satranç Turnuvası Başvurusu’ yazılarak başvuru listesinin müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir”. İfadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN