ÇIRALI'DAN SANAYİ ÇIKARTMASI

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi'ne çıkartma yaptı. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Söz verdik birlikte yönettik, söz veriyoruz birlikte yöneteceğiz sloganı ile yola çıkan FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeler ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi’ne çıkartma yaptı. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Başkan Çıralı ve yönetimi yaklaşan seçimle ilgili esnafla istişarede bulunup sorunları ve talepleri dinledi. Sanayi bölgesinde gerçekleşen ziyaret ise yaklaşık 3 saat sürdü.

ÇIRALI ‘’SANAYİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ’’
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı,’’ Bugün tüm ekip arkadaşlarımla birlikte sanayideydik. Hep beraber üyelerimizi ziyaret ettik. Cuma günü Seydikemer’deydik. Dün ise Göcek’teydik. Sırayla her yeri dolaşıyoruz. Kendimizi ve yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Yapacaklarımızı da anlatmaya çalışıyoruz. Bilindiği gibi seçim Cumartesi günü. Tüm üyelerimizi bizi desteklemeye davet ediyoruz. Hem vatandaşlık görevlerini yerine getirsinler hem de bizi desteklesinler. Fakat biliyorsunuz kamuoyunda sürekli bizi karalamayla ilgili çalışmalar yapıyorlar. Kendini gazeteci sanan, memlekete faydası olmamış çökmüş insanlar var. 1980 yılında ki konuları ele alıp sosyal medyada yayınlıyorlar. Biz yaptıklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri de 9 tane proje yazmışız. 5 tane coğrafi işaret almışız. Koskoca bir OBS yapmışız. Üyelerimize her şekilde dokunmuşuz. Bilindiği üzere pandemi dönemi biraz zor geçti. Bu dönemde üyelerimize dokunamadık. Sanayi bizim için çok önemli. Sanayinin taşınmasıyla ilgili fizibilite çalışmasını bitirdik. Seçimden sonra inşallah sanayi esnafımızı toplayıp bir çalışma yapacağız. Bir kooperatif oluşturmamız lazım. Kongre merkezi ile ilgili de fizibilite çalışmamız bitti. Onun da değerlendirmesini yapacağız. Bizler elimizden geleni yapıyoruz’’ dedi.
ÇIRALI ‘’178 TANE ARKADAŞLA YOLA ÇIKTIK’’
Konuşmasına devam eden Başkan Çıralı,’’ Bilindiği üzere Babadağ bizim en bilindik projemiz. Orada ki sorunlarla ilgili de elimizden geleni yapacağız. Ben üyelerimizden bize çamur atmaya çalışanlara itibar etmemelerini rica ediyorum. Biz 178 tane arkadaşla yola çıktık. Olay sadece Osman Çıralı değil. Bu arkadaşlarla birlikte bu yola hep beraber çıktık. Daha önceki dönemde de birlikte yöneteceğiz dedik. Şimdi yine söz veriyoruz. O yüzden bu tip dedikodulara ve kendini gazeteci sananlara itibar etmesinler. Üyelerimizden bizleri desteklemelerini istiyoruz. Yaptıklarımız ortada. Her programda anlatıyoruz. Yarın akşam yine TV programına çıkacağız. Bundan sonra ki süreçte de Cumartesi gününe kadar elimizden geldiğince dolaşarak üyelerimize dokunmaya devam edeceğiz. Ben tüm Fethiye halkını vatandaşlık görevlerini yapmaya davet ediyoruz. İnşallah Fethiye için hayırlı olur. 178 tane arkadaşla bu yola çıktık. Allah bizi utandırmasın. İnşallah Allah Fethiye2nin gönlüne göre verecektir. Herkese saygılar sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN