Çınar Grup Fethiye'de hizmete açıldı

Çınar Grup İnşaat, Emlak, Otomotiv ve Sigortacılık alanında hizmet verecek olan Çınar Grup Fethiye'de hizmete açıldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de İnşaat, Emlak, Otomotiv ve Sigortacılık alanında hizmet verecek olan Çınar Grup Tuzla Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, Zafer Partisi Fethiye İlçe  Başkanı Umut Hepdizdar,  Zafer Partisi Muğla Milletvekili adayı Müjgan Dikmen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı açılış kurdelesini kesti.
Katılımcılar, Çınar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çınar’a başarılar diledi. 
Çınar Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çınar gazetemiz muhabirine yapmış olduğu açıklamada; 
“Öncelikle açılışımıza katılan misafirlerimize çok teşekkür ederim, ayaklarına sağlık.  Çınar Grup olarak, İnşaat, Emlak, Otomotiv ve Sigortacılık sektöründeyiz.  Sigorta sektöründe; araç sigortası ve kasko, emlak sektöründe; daire kiralama ve villa kiralama alanlarında müşterilerimize hizmet vereceğiz. Ağırlıklı olarak emlak ve sigorta sektörlerinde hizmet vereceğiz. Yakın zamanda galeri açılışımızı da yapacağız. Fethiye piyasasında güven vermek önceliğimiz olacak aynı zamanda başarılı sağlam bir ekiple kısa sürede iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bir Fethiyeli olarak Fethiye’ye hizmet vermekten gururluyum. Bugün açılışımıza katılan herkese tekrardan teşekkür ederim” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN