CHP Vekil Adayı Demir: Sandıkta Hesabını Soracağz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, AKP hükümetinin vatandaşını patates ve soğan kokusuna muhtaç ettiğini ifade ederek bunun hesabının sandıkta sorulacağını ifade etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

14 Mayıs seçim çalışmalarını sürdüren CHP Muğla Milletvekili adayı Mehmet Demir, halk pazarını gezdi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen ve pazarcı esnafın sıkıntı ve taleplerini  dinleyen Demir, pazar tezgahının başına da geçerek satış yaptı. Halkın patatesin tadına, soğanın kokusuna hasret kaldığını ifade eden Demir, “14 Mayıs’ta bizi bu hale getirenlere sandıkta hesap soracağız. Güzel günler çok yakın” dedi.
Ülkeyi 21 yıldır AKP hükümetinin yönettiğini ve bugüne kadar Fethiye ve Seydikemer’e hiçbir hizmet yapılmadığını söyleyen Demir,” Biz büyükşehir belediyesi ve Fethiye Belediyesi ile yaptığımız hizmetler ortadadır. Son 2 yılda 358 milyon lira yatırım yaptık ama anjiyo merkezi getireceğiz diyen AKP hükümeti  hala yalan söylüyor. Biz 15 Mayıs sabahı iktidara geldiğimizde en az bir içerisinde anjiyo merkezinin getireceğiz bu Kemal Kılıçdaroğlu sözüdür” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN