ÇELİKKAYA, 'RÜZGÂRLA BERABER PEDAL ÇEVİRDİK'

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışlarında erkeklerde birinciliği 2019 yılında birincilik alan ve 2022 yılında tekrar birinci olan Süleyman Çelikkaya aldı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL


Yarışmada, genel klasman erkeklerde Süleyman Çelikkaya birinci, Ataman Şekerci ikinci, Deniz Örnek üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Gamze Ceyhan, ikinciliği Zeynep Aykan, üçüncülüğü de Alexandra Volkova elde etti.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışlarında birinci olan ve etkinlik hakkında konuşan Süleyman Çelikkaya, “Parkur genel anlamda iyiydi. İnişli çıkışlı bir parkurdu, tam da bana uygundu. Parkur rüzgârlıydı aynı zamanda. Rüzgârla beraber pedal çevirdik. 5 seneden beri bu sporla ilgileniyorum. 10 yaşında beridir sporla ilgileniyorum. Birinci olmak farklı bir duygu. Çabamızın, emeğimizin karşılığını almak harika bir duygu. Boşa çevirmedik. Yarışa İzmir’den katıldım. Bursa’dan gelmiş bir sporcuyum. Bu yarışmanın üçüncü senesi, üç seneden beri her sene geliyorum. Seneye de tekrar katılmayı düşünüyorum.  2019’da katıldığımda da birinci olmuştum. Geçen sene üçüncüydüm, bu senede tekrar birinci oldum.” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN