DERECEYE GİREN SPORCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI 

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları tamamlandı. Dereceye giren sporculara ödülleri Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen törenle verildi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yarışmada, genel klasman erkeklerde Süleyman Çelikkaya birinci, Ataman Şekerci ikinci, Deniz Örnek üçüncü oldu. Kadınlarda ise birinciliği Gamze Ceyhan, ikinciliği Zeynep Aykan, üçüncülüğü de Alexandra Volkova elde etti.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, 3. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışları ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Üçüncüsünü yaptığımız Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışında en büyük sevincimiz kazasız belasız tamamlamak. Tabi ki her yarıştan sonra eleştiriler değerlendirmeleri sizlerden alıyoruz. Eksiklerimiz mutlaka oluyor. Ama her seferinde daha iyisini yapabilmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Fethiye spor festivali Türkiye’de tek düzenlenen bir organizasyon 12 branşta faaliyetlerimiz var. Önümüzdeki hafta Ölüdeniz’de yüzme yarışlarımız var. Ardından 12 branşta etkinliklerimiz devam edecek. Spor adına iyi ki varsınız diyorum. Dereceye giren sporcularımıza sponsor ödüllerimiz var. Birinciye villa tatilimiz var. İkinciye Babadağ’dan yamaç paraşütü hediyemiz var. Üçüncüye de Ölüdeniz’den tekne turumuz var. Hediyelerimiz 6 ay geçerlidir” şeklinde konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN