Büyük Samanlık Plajı Örnek Olmaya Devam Ediyor

Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletilen Mavi Bayrak sahibi Büyük Samanlık Plajı örnek olmaya devam ediyor. Trafik kazası sonucu omurilik felci olan 37 yaşındaki Burak Eser, Büyük Samanlık Plajı'nda cankurtaran görevlileri nezaretinde denize girdi. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

7 yıldır Fethiye’de yaşayan 3 çocuk babası Burak Eser, daha önce denize girip çıkmakta zorluk yaşadığını belirtti. Büyük Samanlık Plajı’nda engelli sandalyesi ile karşılandığını kaydeden Eser, iki cankurtaran görevlisi eşliğinde rahatça yüzdüğünü söyledi. Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Selçuk, bu memnuniyetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirdi. 

Trafik kazası sonucu omurilik felci olduğunu ifade eden Burak Eser, “Büyük Samanlık Plajı’nda görevliler ben ve diğer engelli bireylere denize girmelerinde çok yardımcı oldular. Burada emeği geçen tüm yetkililere ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum. Bana engelliliğimi unutturacak kadar memnun bıraktılar. Okul yöneticilerimizden ve tüm ilgililerimizden isteğim, tüm plajlarda aynı ilgiyi görmek” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN