BELEDİYE PERSONELLERİ YEMİN EDEREK DEVLET MEMURU OLDU

Ula Belediyesi bünyesinde çalışan ve 'Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' ile memuriyete başlayan 13 sözleşmeli personelin yemin töreni Nail Çakırhan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ula Belediye Başkanı Özay Türkler, törende yaptığı konuşmada, memuriyete başlayacak personelin vatandaşlara karşı daha hassas ve anlayışlı olmaları gerektiğini vurgulayarak, “Değerli mesai arkadaşlarım, bizler sizlerle birlikte yola çıktık. Belediyemize uzun süredir hizmet eden arkadaşlarımız da aramızda bulunuyor. En son meclisten çıkan kanunla birlikte sözleşmeli çalışan personelimiz memur olma hakkını kazandılar. Sözleşmeli çalışırken de elbette bir sorumluluğunuz vardı. Ancak bugünden itibaren belediyemizde memur olarak görev yapacaksınız. Memur sayımızın artması bizim için önemli ve değerlidir. Artık sizlerin sorumluluğu daha da artmıştır. Sizlere düşen görev, belediye personeline ve devlet memurlarına yakışır şekilde her zaman sakin ve anlaşılır bir şekilde vatandaşlarla iletişim kurmak, işle ilgili herhangi bir sorun yaşandığında vatandaşa sabırla nedenini anlatarak, vatandaşın belediyeden memnun ayrılmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yemin töreni icra edildi. Törenin ardından yemin ederek memuriyete başlayan personel toplu olarak fotoğraf çektirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN