BELEDİYE MECLİSİ BÜTÇEYİ OYLADI

Fethiye Belediyesi Ekim Ayı 2.birleşim 1.oturum meclis toplantısı, Alim Karaca'nın başkanlığında gerçekleşti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2022 Yılı Ekim Ayı Meclis Toplantısının birinci birleşim birinci oturumunda gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Fethiye Belediyesi 2023 Mali Yılı Performans Programına ilişkin olarak hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon kararı okundu oy birliği ile kabul edildi.

2023 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU
Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2023 Mali Yılı ve izleyen 2 yıl Fethiye Belediyesi Bütçesine ilişkin olarak hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun değerlendirilmesi neticesinde Fethiye Belediyesinin 2023 yılı bütçesi 751.923.000,00TL oldu.

Fethiye Belediyesi Müdürlüklerinin gerçekleştireceği faaliyetlerinde ödenek yetersizliği olması nedeniyle 2022 Mali Yılı Gider Bütçesi içerisinde kullanılmayacağı tespit edilen ödenek tutarlarının Ekonomik Sınıflandırmanın Birinci Düzeyleri arasında 5393 Sayılı Belediye Kanununun18. Maddesinin (b) bendine istinaden aktarma yapılmasına ilişkin olarak hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporunun değerlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Komisyona havale edilen 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 15inci, 21 inci, 56 ncı, 60 ıncı ve 84 üncü maddelerinde yer alan bazı maktu vergi, harç ve ücretlerini kapsayan 2023 Mali Yılı Fethiye Belediyesi Gelirleri ve Harçlarına İlişkin Tarife Cetveline ilişkin olarak hazırlanan Tarife Komisyonu Raporu komisyondan oy birliği ile geçti. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN