BAŞKAN KARACA, RÜŞVET OPERASYONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye'de gerçekleştirilen ve 7 kişinin tutuklandığı rüşvet operasyonu ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’de gerçekleştirilen ve 7 kişinin tutuklandığı rüşvet operasyonu ile ilgili olarak basın mensuplarına bilgiler verdi. Karaca “Benim için işler yavaş yürüyor gibi eleştiriler yapabilirler ama kimse Alim Karaca ihaleye fesat karıştırdı. Ailesinin boğazından 1 lira haram lokma soktu diyemez” dedi. 
“BUNLARIN HEPSİNDEN HABERİMİZ VAR”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca rüşvet operasyonu ile ilgili olarak basın mensuplarına Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle verdiği yemekte konuştu. Karaca “Fethiye’de birçok kurumlarla ilgili yürütülen operasyonlar var. Bunların hepsinden haberimiz var. Bilgimiz dâhilinde yapılıyor. Göreve geldiğim günden bu yana her pazartesi belediyede yapmış olduğum toplantılarda söylediğim tek bir şey var. “Akçeli işe karışmayacaksınız. Asla rüşvetle işiniz olmayacak. Olanı asla affetmem”. Bundan 1 hafta önce jandarmaya, icra dairesine, çevre ve şehircilik bakanlığına ve Fethiye Belediyesinin 4 zabıtasıyla ilgili operasyonlar düzenlendi. Bunlardan bilimiz tabiî ki var. Devleti yöneten birçok başsavcıdan, belediye başkanı olarak destek istedim. Bizim her şeyi görme şansımız yok. Nerede yanlış yapan birisi varsa deşifre edip, kapının önüne koyacağız. Fethiye Belediye Başkanı olarak hayatım dürüstlük içinde geçmiştir. Tüm teftişlerimde tertemiz çıktım. Telefonlarım dinleniyor. Her şeyimi inceleyebilirler. Hodri meydan diyorum. Benim için işler yavaş yürüyor gibi eleştiriler yapabilirler ama kimse Alim Karaca ihaleye fesat karıştırdı. Ailesinin boğazından 1 lira haram lokma soktu diyemez. Buna meydan okuyorum. Böyle bir şey bulsunlar beni görevden alsınlar"dedi. Alim Karaca FRT TV ve diğer basın kurumlarının katıldığı yemekte konuşmasını şöyle bitirdi "Belediyeye gelen kimsenin partisini sormam, gözetmem. Seçim arifesinde meydanlara çıkarız, halkımız kimi layık görürse devir teslimimizi yapıp, ceketimizi alır çıkarız. Meclis üyesinin kardeşi tutuklandı diyorlar. Kimmiş bu meclis üyesinin kardeşi. Tutuklanan kimse yok. Yalan habere gerek yok.” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN