BAŞKAN ÇIRALI, 'ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM'

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Cumartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan FTSO seçimlerine tüm üyeleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere davet ederken, 'Ne yazık ki seçim çalışmaları kapsamında bazı arkadaşlar bel altı karalama çalışmaları ile seçim çalışması yapıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimini belirlemek üzere odaya kayıtlı 3 Bin 873 üye Cumartesi günü sandık başına gidecek. Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan seçimlerde oylarını kullanmak üzere tüm üyeleri davet eden Başkan Çıralı, “Hak eden kazansın” ifadelerinde bulundu.

“ÜYELERİMİZ YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARIN BİLİNCİNDE”
İki aylık seçim sürecinde üyelere ulaşmaya çalıştıklarını aktaran Osman Çıralı, “Göreve geldiğimiz andan bu yana dört buçuk yıldır çalışıyoruz. Seçimler ertelendi, ertelenecek derken en sonunda ertelenmediği açıklandı ve seçim tarihi kararını aldık. O süreçten bu yana iki aylık zaman diliminde  üyelerimizi ziyaret ederek, yaptıklarımızı her zaman, her ortamda anlattık ve anlatmaya da devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde yapacaklarımızla alakalı üyelerimize çeşitli kanallar vasıtası ile anlatma çalışmasındayız” dedi.

“BEL ALTI ÇALIŞMALARI HİÇ TASVİP ETMİYORUM”
Seçim sürecinde diğer grup adaylarının kendisine yönelik bel altı karalama çalışması  yapmakta olduğunu aktaran başkan Çıralı, “Ne yazık ki her geçen yıl seçimler belden aşağı olmaya başladı. Bu cidden çok kötü bir durum. Biz daha önceki büyüklerimizden böyle görmedik. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok. Bunlar yanlış davranışlar. İnşallah bundan sonraki süreçte,  seçimi ben veya diğer aday arkadaşlar kim kazanırsa bu tip konulara müsaade edilmemelidir. Gençlere kötü örnek olunmaması gerekiyor” diye konuştu.

“TÜM ÜYELERİMİZİ DAVET EDİYORUM”
Seçim çalışmaları kapsamında tüm üyelere dokunmaya çalıştıklarını, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattıklarını belirten Osman Çıralı, “Kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok. Neticede burası Fethiye. Doğduğumuzdan bu yana burada yaşıyoruz. Küçük ölçekte herkes birbirini  tanıyor. Bu anlamda ben Cumartesi günü oy kullanacak olan 3 Bin 873 üyemizi oy kullanmaya davet ediyorum. Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleşecek olan seçimimiz de üyelerimiz sabah 09.00  ile 17.00  saatleri arasında oylarını kullanabileceklerdir. Tüm üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan seçim sürecinde verdiğimiz tüm kirlilikten ve rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum” ifadelerinde bulundu. 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN