BAŞKAN ÇIRALI OYUNU KULLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Seçimi üyelerin oy kullanmasıyla başladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Mevcut Başkanı Aynı zamanda Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı 7 numaralı Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Grubunda oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra açıklama yapan mevcut Başkan Çıralı, "Seçimimizin Fethiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman söylediğim gibi üyelere tacize devam ediliyor. Bunu yapmayalım üyeleri rahat bırakalım. Yok kolunu çekmeler yok kırmızıdasın beyazdasın bunlara gerek yok. Oyumuzu kullanalım seçimimizi bitirelim üyelerimizide rahat bırakalım. İyi bir seçim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu gün saat 09.00 ile 17.00 arasında Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (eski Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi daha eski adıyla Fethiye Endüstri Meslek Lisesi)  üyeler oy kullanacak.
 
Şahıs firmaları TC kimlik kartıyla oy kullanabilirken, şirketlerde yetkilinin oy kullanabilmesi için TC kimlik kartının yanı sıra yetki belgesi alması gerektiği üyelere aktarıldı. 
Yetki belgesi için bugün 09.00-17.00 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında Ticaret Sicil Müdürlünüm hizmet vereceği öğrenildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN