Başkan Akdenizli 'Seydikemer Standı Fuarın Gözdesi Oldu'

Seydikemer Belediyesi, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan 27. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) 'En Etkin Tanıtım' ödülünü aldı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği Seydikemer standında ilçenin doğal, kültürel güzellikleri ile yöresel lezzetleri dünyaya tanıtıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı’ndan biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ‘EMITT’e katılan Seydikemer Belediyesi, fuarın ikinci gününde de ilçenin güzelliklerini ziyaretçilerine tanıtıyor. Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve Belediye Meclis Üyeleri, standa gelen ziyaretçilere Seydikemer’in doğal ve tarihi güzellikleri hakkında bilgi veriyor. 
Stantta yer alan Seydikemer Muzu, Seydikemer Domatesi, Seydikemer Zeytinyağı, Seydikemer Elması, Seydikemer Tahini ve Seydikemer Balı da katılımcılara tanıtılıyor. 95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Seydikemer Belediyesi açılış kokteylini gerçekleştirdi. Yoğun ilginin olduğu açılış kokteylinde, Seydikemer standı ziyaret eden misafirlerle bire bir ilgilenen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel ve ulusal basına verdiği röportajlarla da Seydikemer’in tanıtımını yaptı.

EMITT 2024’ÜN GÖZDESİ SEYDİKEMER OLDU
Gerek stantların dizaynı gerekse tanıtılan değerlere gösterilen ilgi nedeniyle EMITT 2024’ün gözdesi olan Seydikemer Belediyesi, fuarda destinasyonlar dalında “En Etkin Tanıtım” ödülüne layık görüldü. Ödülü Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli aldı.
Fuarda Seydikemer’e olan ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getiren Başkan Akdenizli; “Yoğun bir katılımda Açılış Kokteylimizi gerçekleştirdik. Seydikemer’imizi ülkemize ve dünyaya çok daha iyi tanıtmak için EMITT fuarına katılım sağladık. Önümüzdeki süreçte çok güzel işler yapacağız. İnşallah seneye çok daha büyük bir stantla katılım sağlayacağız. Seydikemer’imizin doğal ve kültürel zenginlerini sergilediğimiz Seydikemer Standı bu yıl fuarın gözdesi oldu. Fuarda en iyi şekilde tanıtım sağlamak için ekibimizle titizlikle çalıştık ve sonuç olarak destinasyonlar dalında     “En Etkin Tanıtım” ödülünü aldık. Burada benimle olan, Seydikemer’imizin tanıtımına katkı sunan Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Karakuş’a, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Ali Büklü’ye, MHP Seydikemer İlçe Başkanımız Mehmet Arıç’a ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN