Başkan Akdenizli'den Anneler Günü Çiçeği

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ile Belediyede çalışan anne ve anne adayı personele Anneler Günü dolayısıyla çiçek dağıtıp, Anneler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çiçeklerini alan kadınlar bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti.
Bu sene 14 Mayıs Pazar gününde kutlanacak Anneler Günü’nde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker’in, Seydikemer Belediyesi’nde çalışan anne ve anne adaylarının günlerini kutladı. 
Başkan Akdenizli, öncelikle Belediye Hizmet Binasında çalışan anne ve anne adayı personelin çalıştığı birimleri tek tek dolaşarak günlerini kutlayıp çiçek dağıttı. Başkan Akdenizli’nin bu anlamlı jesti karşısında mutluluklarını dile getiren belediye personeli teşekkür etti. Tek tek bütün kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Akdenizli; “Sizler bizim baş tacımızsınız, çok değerlisiniz. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, hangi yaşta olursak olalım destek olan, sevgi, hoşgörü ve şefkatin tükenmez kaynağı tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi. Başkan Akdenizli, Belediye Binasında gelen kadın vatandaşlara da çiçek dağıttı.
Başkan Akdenizli, daha sonra Seydikemer Hükümet Konağına geçerek, Kaymakam Yıldız Büyüker’i makamında ziyaret edip Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Akdenizli’den çiçek alan Kaymakam Büyüker, bu anlamlı jestin karşısında çok mutlu olduğunu dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN