Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı Jest

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kadınların hayatımızda önemli bir yeri olduğunun altını çizen Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayacaklarını belirtti. Kadınların sadece bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini vurgulayan Başkan Adayı Kökten, bu anlamlı günde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil sunduklarını söyledi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadınlarımızı sadece bir gün değil, her gün hatırlamamız gerekiyor. Yuvayı dişi kuş yapar diye güzel bir söz var… Onlar evdeki huzurumuz ve iş hayatındaki başarımızdır. Çocuklarımızın annesi olmasının yanında yaşamımızdaki en büyük destekçimizdir. Yılın 365 günü onları unutmamamız gerekiyor. Ülkemizde 1921 yılından bu yana 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanmaktadır. Böyle anlamlı günde Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlarımıza karanfil takdim ettik. Elimizden geldiğince bugün kadınlarımızın gününü kutlayacağız” dedi.

Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı Jest

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN