BarBunn Bistro'da Unutulmaz Personel Gecesi

Fethiye'nin en gözde mekânlarından BarBunn Bistro 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’nin en gözde mekânlarından Barbunn Bistro’da çalışanlar, yönetimin düzenlediği moral, motivasyon yıl sonu personel gecesinde bir araya geldi. 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeller, bu anlamlı organizasyonda yorgunluk attı. Fasıl eşliğinde söylenen türküler eşliğinde personeller doyasıya eğlendi. BarBunn Bistro işletmecileri Nacit Çatal ile Fırat Çatal, bu anlamlı personel gecesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“2024’TE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
BarBunn Bistro İşletmecisi Nacit Çatal, “Çok güzel bir sezonu bitirdik. Ben 2023 sezonu için hepinize teşekkür ederim.  2024 yılına girmemizle beraber daha çok çalışacağız. Çok güzel bir gece bir araya geldik. Yeni yılda da hep beraber olacağız” ifadelerini kullandı.

“HER YIL SONUNDA BU TARZ ETKİNLİKLER YAPIYORUZ”
BarBunn Bistro İşletmecisi Fırat Çatal, personeli için bu tarz etkinliklerin her yıl sonunda yapıldığını belirterek “Çok geniş, uzun yıllardan beri çalıştığımız bir kadromuz var. Her yıl sonunda bu tarz etkinler yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl çok yoğun bir sezon geçirdik. Çok tempo sarf ettik. Personelimize moral motivasyon olması açısından yıl sonu yemeği düzenledik. İçeride 70-80’e yakın aktif personelimiz var. Yeni yılda hepsiyle devam edeceğiz. Yeni yılı sağlıklı geçirmelerini diliyorum. Personelimize çok teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN