AYDEM PERAKENDE VE GEDİZ PERAKENDE'DEN YENİ ÖDEME KANALI

Ege Bölgesi elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, ödeme kanallarını çeşitlendirmek ve müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla dijital kredi platformu Kredim ile iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında tüm abone gruplarına ait elektrik faturalarının, bir ay faizsiz erteleme fırsatının yanı sıra, dokuz aya varan özel faiz oranlı taksit seçenekleriyle ödenebileceği duyuruldu. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri, “Şimdi Al Sonra Öde’’ modelinin Türkiye’deki ilk uygulaması olan Kredim ile müşteri ilişkileri merkezlerine gitmeden elektronik ortamda kolaylıkla faturalarını ödeyebilecek. 

Elektrik faturası borcu olan müşteriler, uygulama mağazaları (App Store ve Google Play) aracılığıyla cep telefonlarına indirebilecekleri Kredim uygulaması üzerinden veya www.kredim.com.tr üzerinden hesap oluşturup; www.gediz.com veya www.aydemperakende.com.tr sitelerinde bulunan Hızlı İşlemler menüsünden faturalarını ödeyebilecek. 

İş birliği sayesinde; kredi kartı kullanmayan, kredi kartı limitinin etkilenmesi istemeyen veya kredi kartı limitini yükseltmek istemeyen müşteriler, fatura ödemelerini gününde yapabilecek ve seçebileceği vade sayısına göre geri ödeyebilecek. 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere, www.aydemperakende.com.tr veya www.gediz.com sitelerinde bulunan kampanyalar sayfasından ulaşılabilecek.

Aydem Perakende Hakkında: 
Aydem Perakende, Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olarak Aydın, Denizli ve Muğla illerinde 2 milyonu aşkın müşteriye, sürekli ve kaliteli elektrik hizmeti sunmak amacıyla 2008 yılında kurulmuştur. Aydem Perakende, daimi önceliği olan müşteri memnuniyeti odak noktası doğrultusunda, görevli olduğu bölgelerde serbest olmayan tüketicilere perakende satış sözleşmesi; bölge gözetmeksizin yurt içindeki tüm serbest tüketicilere ise ikili anlaşma yolu ile elektrik enerji tedarik hizmeti vermektedir.  Çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürü ve çalışanlarına verdiği değeri tescil ettiren Aydem Perakende, “Great Place to Work®”Enstitüsü’nün yürüttüğü “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı. Aydem Perakende, ayrıca Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri Özel, Sektör ve Bölge Ödülleri’nde “Ege’nin En İyi İşverenleri’’ kategorisinde 250 ve üstü çalışanı olan şirketler arasında birincilik ödülünü kazandı.

Gediz Perakende Hakkında: 
Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. enerji sektöründe 40 yıllık deneyim ve uzmanlığa sahip, Türkiye’nin ilk ve öncü entegre enerji şirketi Aydem Enerji bünyesinde 2013 yılında İzmir ve Manisa illerinin görevli tedarik şirketi olarak kuruldu. Gediz Perakende, İzmir ve Manisa illerinde müşterilerin ihtiyaçlarına daha hızlı ve kalıcı çözümler üreterek 3 milyondan fazla noktada 12 milyondan fazla insana hayat için enerji sağlıyor. Sürdürülebilir gelecek için enerji çözümleri üretme stratejisini kurum kültürüne yayan Gediz Perakende, müşteriyi odağına alan yaklaşımı, modern dünyanın getirdiği yenilikler ve ihtiyaçlardan beslenen hizmetleri ve Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip müşteri ilişkileri merkezleriyle; müşteriler, çalışanları, tedarikçileri ve toplum için değer yaratma amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’nin enerjisi ve ekonomisi için katma değer yaratan Gediz Perakende; çalışma politikaları ve hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalarla yarattığı güçlü kurum kültürüyle Şubat 2021’de “Great Place to Work Certified” başarısıyla çalışılacak harika bir iş yeri olduğunu tescilledi ve Nisan 2021’de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yer aldı.

TURK Finansman A.Ş.,
TURK Finansman A.Ş., 2018 yılında TURK Holding’in %50, TURK Elektronik Para’nın %39, Turuncu Holding’in %10 ve % 1 gerçek kişi ortaklığıyla kurulan Türkiye’nin ilk dijital finansman şirketidir.
TURK Finansman A.Ş. Kredim altında oluşturduğu geniş yelpazedeki iş ortağı portföyü ile sadece bireylerin değil, şirketlerin ve meslek gruplarının finansman ihtiyaçlarına özel, yeni ve farklı bir yaklaşım ile dijital platformlar üzerinden geleneksel ve dijital kredi ürünleri sunmaktadır.
6361 sayılı kanun ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)’na tabi olan TURK Finansman A.Ş., Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği (FKB) üyesidir.

Kredim
Kredim, dünyada “Buy Now Pay Later” olarak bilenen “Şimdi Al Sonra Öde” modelinin, Türkiye’deki ilk örneği olan dijital kredi platformudur. 
Kullanıcıların ihtiyaçlarını ertelemeden, en kolay en hızlı şekilde karşılamalarına imkan tanır. “30 gün sonra öde”, “Maaşında Öde”, ve “Kredi kartı limitin düşmeden öde” seçeneklerinin yanı sıra, 36 aya varan taksitle geri ödeme avantajı sunar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN