ASKIDA SEBZE KAMPANYASI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde gerçekleşen depremler nedeniyle ilçemize gelen vatandaşlara kamu kurum ve kuruluşları ve sivil toplum örgütleri tarafından çeşitli destekler verilmeye devam ediyor. İhtiyaçlar dahilinde de farklı kampanyalar başlatılıyor ve yürütülüyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Depremden etkilenen kişilerin en önemli sorunlardan olan yemek ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Fethiye Afet Gönüllüleri tarafından hazırlanan ve Fethiye Belediyesi, Fethiye Ziraat Odası ve Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası tarafından desteklenen proje kapsamında 4 Mart Cuma günü; üretici pazarı olarak adlandırılan ‘Cuma Pazarı’nda Askıda Sebze Kampanyası’ başlatıldı. 
Vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgi gösterdiği kampanyada yaklaşık 600kg meyve sebze, 20lt zeytinyağı, 5lt nar eksisi/pekmez, 20 köy ekmeği/bazlama, 20kg kuru gıda toplandı. Pazar alanında Fethiye Belediyesi Zabıta Noktasında toplanan ürünler; Çalış ve Kayaköy’deki çeşitli otellere ve depremden etkilenen vatandaşlara gönderildi. 
‘Askıda Sebze’ kampanyası Foça mahallesindeki Pazar pazarında ve Salı Pazarında devam edecek. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN