ARAS KARGO'DAN, FTSO ÜYELERİNE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Aras Kargo arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine yüzde 18 indirim uygulanacak.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FTSO üyelerinin gönderilerine Aras Kargo’da %18 indirim sağlayan protokol FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile Aras Kargo Akdeniz Bölge Müdürlüğü Satış Yöneticisi Özhan İnderesi tarafından imzalandı. 

Protokol gereğince, indirimden yararlanmak isteyen FTSO üyelerinin, Oda’dan ya da online olarak temin edecekleri ‘Oda Sicil Belgesi’ yada ‘Faaliyet Belgesi’ ile Aras Kargo şubesine giderek, kayıt oluşturmaları gerekiyor. 
Oda üyelerinin ticari hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla üye indirim protokolleri imzaladıklarını belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, üye işletmelere, güncel fiyat tarifesi üzerinden yüzde 18 indirim sağlanacak protokolün hayırlı olmasını diledi. 

Aras Kargo Akdeniz Bölge Müdürlüğü Satış Yöneticisi Özhan İnderesi ve Makri Şubesi Yetkilisi Elif Koldaş da FTSO üyelerine indirimli hizmet vermekten memnuniyet duyacaklarını belirterek, Başkan Çıralı’ya iş birliği dolayısıyla teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN