AKP'Lİ SALİH GÜMÜŞ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, görevinden istifa ederek, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Gümüş, yaptığı açıklamada, “6 şubatta Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize baş sağlığı, tedavileri devam eden yaralılara da Allah’tan acil şifalar diliyorum. İlçe Başkanlığım süresince geçen 9 yılda uyum içerisinde çalıştığımız yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma, sandık yönetim kurulu üyelerime, Kadın kolları başkanımız sayın Zeynep Yalçınsoy’a, Gençlik kolları başkanlarım Ramazan Yantır’a, Ramazan Sıtkı Büker’e, meclis üyelerime, il başkanlarıma, millet vekillerime, Seydikemer’ de faaliyet gösteren seçim kurulu başkanlarına ve yönetimine, 65 mahallemizde hizmet veren mahalle muhtarlarımıza ve Seydikemer’i daha güzel, modern bir şehir yapmak için hak ettiği hizmetleri almasında beraber çalıştığımız, abi- kardeş ilişkisi içerisinde olduğumuz sayın Yakup Otgöz’e ve bugüne kadar desteklerini hiç esirgemeyen dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu süreçte en büyük destekçim olan eşim ve aileme çok teşekkür ederim. 
Liderimize duyduğum hayranlık ve saygı onun İstanbul Büyükşehir başkanlığında başladı. İstanbul’un çevresini değiştirdikten sonra 3 Kasım 2002’de ülkenin içerisini hızlı bir şekilde değiştirmeye başladı. Davos’ta “one minute” dedikten sonra bir dünya haline geldi. “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek ilk defa tüm dünyaya haykırdı. Liderimizin bu kutlu dava yürüyüşünde, 2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı gösterildim ve seçildim. “Görev talep edilmez, verilir” düsturu ile tarafıma verilen İlçe Başkanlığı’nı kabul ettim ve bugüne kadar sürdürdüm. Görevimin henüz başında üst üste seçimler geçirdik. Teşkilat görevimizle birlikte AK Parti bayrağını daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalıştık ve hamd olsun ki her seçimden zaferle çıktık. Muğla’da Seydikemer’i AK Parti’nin kalesi yaptık. Seydikemerli hemşehrilerime bize gösterdikleri teveccühten dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır. 
15 Temmuz’da millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadık. Pandemide, sokağa çıkma yasağında kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderdik. Depremde elimizden geldiğince depremzedelerin yardımına koştuk. Her zaman her koşulda teşkilat olarak vatandaşlarımızın yanında olup, çözümler bulmaya çalıştık. Beraber sevindik, beraber üzüldük. 
Liderimiz, önderimiz ayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği çizgide dava bilinci ve memleket sevdası ile 9 sene hizmet etmeye çalıştım. Göreve atandığım 14 Temmuz 2014’ten bu yana sürdürdüğüm İlçe Başkanlığı görevimden Genel Merkez’imizin oluruyla millet vekili aday adayı olmak için 6 Mart 2023 tarihinde istifa ettiğimiz sizlerle istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak isterim. Görev verilirse; gençliğimiz ve enerjimizle Muğla’ya hizmet etmek için liderimizin vizyonu doğrultusunda var gücümle çalışacağım. Bu süreçte aday gösterilecek olan dava arkadaşlarım için 2023 seçimlerinde mevki gözetmeksizin, nerede görev verilirse yapmaya hazırım. Allah hakkımızda hayırlı olanı razı eylesin.
İlçe başkanlığı yaptığım süre içerisinde istemeyerek de olsa kırdıklarım, üzdüklerim olabilir. Hepsinden helallik istiyorum. Ben de herkese hakkımı helal ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerinde bulundu. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN