Akdenizli: 'Bisiklet Ve Yürüyüş Yolu'nda Çalışmalara Başladık'

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Bisiklet ve Yürüyüş Yolunda gençlerle birlikte bisiklet sürdü. Seydikemer'in Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerinde yer alan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu'nun 2'nci etap çalışmaları başladı. Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları kapsamında beton dökülüp, boyamalar yapıldı. Ulaşım ve çevre düzenlemesi ise devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer’in Cumhuriyet ve Menekşe Mahallelerinde yer alan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etap çalışmaları başladı. Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları kapsamında beton dökülüp, boyamalar yapıldı.

Ulaşım ve çevre düzenlemesi ise devam ediyor. Çalışmalar kapsamında vatandaşların dinlenmesi ve hoşça vakit geçirebilmesi için 53 adet bank, 95 aydınlatma, 3 takım fitness aleti, bisiklet park yerleri ve çocuk oyun alanı kurulacak. Ayrıca çim alan yapılacak. Temiz bir Seydikemer için de çöp kovaları yerleştirilecek.  

Beton dökme ve boyama işlemlerinin sona erdiği Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etabında, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Alagöz, Menekşe Mahallesi Muhtarı Fatih Köymen ve gençler birlikte pedal çevirmenin keyfini sürdüler. Bisiklet yolunda gençlerle birlikte tur atan Başkan Akdenizli, daha sonra gençlerle sohbet etti. Gençlerin merak ettiği soruları cevaplayan Başkan Akdenizli, Seydikemer’de yaşayan herkesin düşüncelerine önem verdiğini söyledi. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU’NUN 2’NCİ ETABINDA DA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Seydikemer’in geleceği olan gençlere büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Akdenizli; “İlçemizde kazandırılan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu vatandaşlarımız tarafından büyük rağbet görüyor. Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etabında da çalışmalara başladık. Geçtiğimiz günlerde boyama işlemlerinin tamamlandığı bisiklet yolumuzda gençlerimizle bisiklet sürdük. Gençlere büyük önem veriyoruz. Sağlıklı ve zinde bir gelecek için spor yapmak çok önemli. Bu nedenle gençlerimizi spora, bisiklet sürmeye teşvik etmek istiyoruz. İlçemizin sosyal hayatını canlandıran Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nun 2’nci etabı Seydikemer’imize hayırlı olsun” diye konuştu. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN