AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Otgöz, Saha Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Muğla'nın Köyceğiz İlçesini ziyaret etti. Köyceğizli esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Yakup Otgöz, tarihsel bir öneme sahip 14 Mayıs seçimlerinde Muğla'nın tarih yazmaya hazır olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Köyceğiz İlçesini mahalle mahalle, karış karış gezerek vatandaşlarla buluştu. İlk olarak AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanlığını ziyaret eden Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, burada AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet İlhan ve partililerle bir araya geldi. Seçim çalışmalarını istişare eden Yakup Otgöz, Muğla’da gittiği her yerde AK milletin AK Parti’ye olan güvenin ve inancın sonsuz olduğunu dile getirdi.

AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanlığının ardından mahalle mahalle ziyaretlerine başlayan Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e, İlçe Başkanı Mehmet İlhan ve İlçe Teşkilatı eşlik etti. Esnaf ziyaretlerinde bulunan Yakup Otgöz, dünyanın en güzel ballarının üretildiği ilçelerinden biri olan Köyceğiz’de İşletmeci Ramazan Özçakır ile bir araya geldi. Türkiye’nin ve Muğla’nın bal üretimi görüş alışverişinde bulunan Yakup Otgöz, daha sonra tedarik bandını gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz daha sonra Köyceğiz’in Toparlar, Pınar, Çayhisar, Beyobası Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla buluşup talep ve istekleri dinleyen Muğla milletvekili Yakup Otgöz; “Görüyorum ki; Köyceğiz Türkiye Yüzyılına hazır. 14 Mayıs’ta, Allah'ın izni ve milletimizin desteğiyle bu kutlu yolculuğumuzu sürdüreceğiz. Tarihi öneme sahip 14 Mayıs seçimlerini kazanmamızla birlikte Türkiye Yüzyılı'nı başlatacağız inşallah. El ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içerisinde Doğru Adımlarla Yola Devam.” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN