ADD FETHİYE ŞUBESİ YÖNETİM KURULU GÖREV PAYLAŞIMI GERÇEKLEŞTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi 14'üncü Seçimli Olağan Genel Kurulu Toplantısı için 05.03.2023 Pazar günü saat 11:00'da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde toplanıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Genel Kurul Toplantısına mevcut üyelerden, 128 kişi katılarak oy kullanmıştır. Genel Kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Okunması ile başladı. Divan heyeti için Divan Başkanlığına: Haydar Murat TOPÇU, Başkan Yardımcılığına: Ebru OĞUZHAN YETER, Yazman Üyeliklere: Melisa ONAR, Halil İbrahim KARA oy birliğiyle seçildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Nursel TÜRETKEN sunuş konuşması yaptı. Birlikte çalıştığı arkadaşlarına ve üyelere teşekkür etti. Etkinlikler ve yeni dernek yerleşkesi ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü BOZKURT’un mesajı okundu. Ziya Güngör BERK söz aldı. Doğal afet sonrası çalışmalardan ve genel gündem ile ilgili konuşma yaptı. Ali GÖNEN , ülkemizin gidişatının çok iyi olmadığı, köy enstitülerinin ülkemize kazandırdıklarından bahsetti, kapatılmasının ne kadar yanlış olduğunu belirtti. Yusuf SALMAN yazılı bir müracaatta bulunarak şubemizin etkinlikleri ve kazanımlarının çok yerinde olduğunu, Dernek binasının kalıcı ve yeterli bir bina olarak mülkiyeti ile kazandırılmasının önemini belirten yazıda gerekirse kampanya düzenlenerek bu hususta gayret sarf edilmesi gerektiğini ifade etti. İbrahim TÜRKEŞ Ülkemizin bilim toplumu olmaktan çıkıp, inanç toplumuna dönüştüğünü dikkat çekti. Yaşanan depremin sonucundaki kaderci yaklaşımın bu sebeple olduğunu ifade etti.
Yönetim Kurulu İdari Mali ve Denetleme Raporlarının okunmasına müteakip yönetimim 2020-2023 çalışma dönemi oy birliği ile aklandı. Veli PABUŞCU söz alarak, maddi açıdan derneğe güvenden bahsetti. Gençlerin okuması için bir kitap temin edilmesi ve gençlerin okuma ve bilgilenme alışkanlığı kazanmasının sağlanmasının öneminden bahsetti. Güncel konular ve deprem ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Yönetim Kurulu-Denetim Kurulu-Disiplin Kurulu ve Delegelerin Seçimine geçildi. Çarşaf liste usulüne göre gizli oylama ile yapılan seçim sonucunda
Yönetim Kurulu Üyeliklerine: Filiz TOPÇU, Can GEÇİM, Leyla PARÇA, Tuncay DÖKER, Burcu YILDIZ BÜLBÜN, Erdi FİLİZ, Tuğçe DOĞU, Denetim Kurulu Üyeliklerine: Doğuş ÇELİK, Elmas NARİN, Teslime ÖZŞAHİNLER, Disiplin Kurulu Üyeliklerine: Suna KUMYOL, Şahsene CAMUZ, İsmail YARBAŞI seçildiler.
ADD Fethiye Şubesini temsil edecek Genel Merkez Delegeliklerine: Fercan AKÇİN, Volkan YULUK, Uğurcan KÜÇÜKALA, Ebru OĞUZHAN YETER, Özlem YEŞİL seçildiler.
07 Mart 2023 günü yapılan yönetim kurulu toplantısında yapılan seçim sonucunda;
Yönetim Kurulu Başkanı: Filiz TOPÇU, Başkan Yardımcısı Leyla PARÇA, Sayman Can Geçim, Yazman Burcu YILDIZ BÜLBÜN, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Tuncay DÖKER, Erdi FİLİZ ve Tuğçe DOĞU 2023-2026 çalışma döneminde görev yapmak üzere seçildiler. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN