Aday Demir, pazar esnafıyla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, her hafta Salı günü kurulan pazarı ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarına devam ediyor. Aday Demir, çalışmalar kapsamında Salı günleri kurulan pazarda halk ve esnafla buluştu. Vatandaşla sohbet eden Demir, esnafın ve halkın öneri ve görüşlerini dinledi.
Pazar ziyaretinde Demir’e, DEVA Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ve partililer eşlik etti.
Demir, “Bu yol uzum bir yol”
Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Muğla 5. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Demir, “Arkadaşlar bu kadar ilgiyi beklemiyorduk. Ama bunlar Kılıçdaroğlu’nun ayak sesleri bunlar. Millet ittifakı olarak çıktığımız bu yolda emin adımlarla gidiyoruz. Fethiye’de bugün Salı pazarında esnafı ziyaret ettik. Esnaf ve halkta müthiş bir ilgi var. Biz de onlara layık olabilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu yol uzum bir yol. Bunun bilincindeyiz. Fethiye’ye son 21 yıldır hiçbir hizmet gelmedi aynı zamanda hizmet için varız. Kılavuz iskele, kliman yapacağız. Denizimizi temizleteceğiz. Tersanemizi taşıyacağız. Elimizden geleni meclise taşımaya çalışacağız. Ben zaten içinizden biriyim, halktan biriyim. Halkın sesi olmaya talibim. Halk da beni tanıyor. Yaptıklarım yapacağımın teminatıdır” şeklinde konuştu. 
Demir, “Muğla’da 5-1-1 olacağız”
Konuşmasına devam eden Demir, “Buradan AKP daha önceki il başkanına sesleniyorum. Şimdi 1. Sıra milletvekili adayı. O söylemişti ki, “Muğla’da adam yok. Ben il başkanı oldum.” Şu anda da Muğla’da adam yok. AKP 1. Sırada Kadem Mete’yi gösterdi arkadaşlar. Biz Fethiye’den ona sesleniyoruz. Muğla’da adam gibi adam var. Beşkazalılar var! Bir an önce istifaya çağırıyorum. Muğla’da 5-1-1 olacağız” dedi.
“Güzel işlere imza atıyoruz”
Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ise, “Biz millet ittifakı olarak, genel merkezimiz dâhil Fethiye’de çok güzel işlere imza atıyoruz. Bu seçimi kesinlikle kazanacağız. Burada ki en büyük emek gençlerin ve kadınların. Endişeye mahal yok. Yine baharlar gelecek. Kazanacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN